برگزاری جلسه آموزشی با عنوان " آموزش بارزسی آزمایشگاههای واحدهای تولیدی بر اساس GMP و ISO 17025 "

جلسه آموزشی با عنوان " آموزش  بارزسی آزمایشگاههای واحدهای تولیدی بر اساس GMP   و ISO 17025  " توسط آقای دکتر ندائی نیا و مهندس شریفی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارویو با حضور کارشناسان آزمایشگاه کنترل غذا و دارو  برگزار شد . در این جلسه با تشریح بند های  چک لیست بازرسی آزمایشگاههای کنترل مواد غذایی ، مشخصات عمومی و وضعیت ظاهری آزمایشگاه های شیمی و میکروبی  به صورت کامل  مورد بحث و بررسی قرار گرفت  و کارشناسان با چگونگی تقسیم بندی واحد میکروبی به سه یا پنج قسمت و الزامات آن آشنا شدند .

 ارتباط با ما

 

اصفهان - کیلومتر ۱۰ بزرگراه اصفهان ، شیراز - منطقه مرغ - انتهای خیابان ولیعصر (عج) - معاونت غذا و دارو

تلفن :  ۶۷ - ۳۶۵۴۷۹۶۰

دورنگار : ۳۶۵۴۷۹۹۳

  

کدپستی :۵۴۴۲۱-۸۱۷۹۱

 

لینک ارتباط با معاون غذا و دارو