صفحه اصلی | سایت دانشگاه | تماس با ما | پيوندها | اخبار | راهنمای تلفن و پست الکترونیک | پست الکترونیک | پیام نما

aks asli


ایام میلاد بزرگ بانوی اسلام،حضرت زهرا (س)، و هفته گرامیدشت مقام مادر گرامی باد .




مراحل تولید سوسیس و کالباس چاپ

 مراحل تولید سوسیس و کالباس:

 

مراحل تولید سوسیس و کالباس:

1-ابتدا گوشت را چرخ میکنند.

2-سپس دیگر مواد تشکیل دهنده  را  به گوشت اضافه و توسط همزن آن را یکنواخت میکنند.

3-خمیر حاصل را توسط دستگاه های پرکن(stuffer) روکش کرده و به فرم دلخواه در می آورند.

4-سپس سوسیس و کالباس ها توسط هوا خشک، پخته و یا دودی میگردد.

5-محصول نهایی را  توسط وکیوم بسته بندی میکنند.

 

نکته:اندازه سوسیس و کالباس به اندازه نازل(nozzle)  دستگاه پر کن بستگی دارد.