مقالات نمايه شده در مجلات رايج علمي پژوهشي در سطح ملی و بین المللی

- تاثیر شیرین کننده های ایزومالت و مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکی، بافتی و حسی بیسکویت بدون قند حاوی آرد کامل یولاف (نرگس نادیان، لیلا مصفی، محمد حجت الاسلامی، شهناز ادیب) ۱۳۹۶

 

- بررسی مطالعات نگهدارنده های ضدمیکروبی اسید بنزوئیک و بنزوات سدیم در فرآورده های مختلف غذایی در ایران:مروری بر شواهد موجود (زهرا اسفندیاری - ندا قسامی - هدایت حسینی) ۱۳۹۵

 

 Risk assessment of the growth of Clostridium botulinum and spores germination induced by high hydrostatic pressure in seafood ‪(Mohammad Jalali, Keith Warriner, Zahra Esfandiari- 2016)‬

 

 

Association of E6 gene expression of high risk human papillomavirus HPV 18 in patients with Cervical squamous cell  dysplasia and Cancerous Lesion -‪(Mostafavi Zadeh S M ;‎ Niakan M ;‎ Nedaeinia R;‎ Manian M ;‎ Avan A ;‎ Nedaeinia M ;‎ Ranjbar M  ;‎ Faraii H ;‎ Piroozmand A)‬ 2015

 

- تجویز و مصرف منطقی دارو : مروری بر استراتژی های ۱۲ گانه سازمان جهانی بهداشت (محمود کیوان آرا - لیلا صفائیان - سعید کریمی - ندا شجاعی زاده)۱۳۹۴

 

- بررسي سويه هاي اشرشياكلي (E.coli) به دست آمده از بستني سنتي براساس پروفايل پروتئيني در شهر اصفهان (مريم رنجبر - رضا ندائي نيا - محمد گلي - مصطفي مانيان - محمدرضا مراثي - منصور فيضي - نفيسه كارگران)۱۳۹۳

 

-  نکاتی برای مدیریت ریسک مخاطرات برای کارکنان آزمایشگاهها (شیما جوادی - رضا ندایی نیا - منصور فیضی)۱۳۸۸

 

-  بررسي غلظت بنزوات سديم در دوغ هاي توزيع شده در سطح عرضه شهر اصفهان (رويا السادات مدني ، زهرا اسفندياري ، محمد سراجي)۱۳۹۴

 

-  بررسی آلودگی محصولات مختلف لبنی عرضه شده درشهر اصفهان به قارچهای ساپروفیت فاطمه فلاحی – محبوبه مدنی ۱۳۹۳

 

-  بررسی آلودگی گوشت گوساله عرضه شده در سطح شهر اصفهان به کلستریدیوم دیفیسیل با روش کشت وواکنش زنجیره ای پلیمرازبا تکنیک چندتایی – زهرا اسفندیاری – محمدجلالی- حمید عزت پناه – اسکات ویز- محمد چمنی ۱۳۹۳

 

-  بررسی رعایت اصول نسخه نویسی در نسخ دانشجویان مقطع اینترنی - دکترلیلی صفائیان- دکتر جواد کبریایی زاده دکتر منصور هاشمی فشارکی - سولماز سلامی ۱۳۹۳

 

-  میزان فراوانی کلستریدیوم دیفیسیل در فرآیند تولید فراورده گوشتی همبرگر - زهرا اسفندیاری - محمد جلالی - حمید عزت پناه - اسکات ویز - محمد چمنی ۱۳۹۲

 

-  بررسی محتوای نگهدارنده ناتامایسین در دوغ های تولیدی کارخانجات لبنی با وضعیت بهداشتی متفاوت در استان اصفهان (زهرا اسفندیاری ، محمد بدیعی ،محمد رضا مراثی ،رضا سرهنگ پور،الهام یزدانی ،پویا محمودیان ۱۳۹۲

 

- مقایسه خصوصیات فیزیکی و شیمیایی روغن شتر مرغ با کرم های پایه بهداشتی – آرایشی (مهناز جمالی پور )۱۳۹۱

 

-  تأثیر برنامه آموزش بهداشت بر اساس الگوی PRECEDE برآگاهی ،نگرش ورفتار تغذیه ای مرتبط با کم خونی فقرآهن در دانش آموزان دختر مقطع دوم راهنمایی شهر اصفهان (حسین شهنازی،مطهره تبر اصفهانی ،سمیرا آذر بین ،اکبر حسن زاده ،عبدالرحمن چرکزی ،میترا مودی۱۳۹۱(

 

-  مروری برویژگی های غذا در صنایع تبدیلی ارگانیک (زهرا اسفندیاری  - مریم میرلوحی۱۳۹۱(

 

-  Multiplex-Polymerase Chain Reaction as a Mastitis Screening Test for Major Pathogens in Dairy CattleFarms at Different Size Scales and in Several Parities MOHAMMAD GOLI ,H.AMID EZZATPANAH,MEHRDAD GHAVAMI,MOHAMMAD CHAMANI,REZA NEDAEINIA.‎2012

 

- تأثیرمصرف داروهای آنابولیک وآندروژنیک برفاکتورهای خونی ورزشکاران مرد بدنساز در شهرستان جهرم (کرامت اله دری - رضا ندائی نیا - وحید حمایت خواه - مسعود نادریان۱۳۸۹(

 

-  دامنه میزبانی عامل بیماری باکتریایی نکروز آوندی و پوسیدگی ریشه چغندر قند در استان فارس(رضا ندایی نیا و عبدالرحمان فصیحیانی۱۳۸۸(

 

-  تأثیر پایدارکننده ها ومقدار چربی برویژگی های همزنی وفیزیکی خامه قنادی (شهرام نقی زاده - سید احمد شهیدی یاساقی - زهرا اسفندیاری - آزاده قربانی حسن سرایی۱۳۸۷(

 

-  بانک اطلاعاتی صنایع غذایی کشور وبرررسی مدارک آن طی سال ۸۰- ۱۳۵۷( پروین زندی - محمدتقی مظلومی - خدیجه خوش طینت(

 

-   فرزانه پاک مهر – هاشم نیری – محمد علی شریعتی – مریم ابوالحسنی

 

Investigation of Consumers’ Knowledge and Function in Relation With Food Products Labels in Isfahan City, Isfahan Province of Iran

 ارتباط با ما

 

اصفهان، کیلومتر ۱۰ بزرگراه اصفهان-شیراز، انتهای خیابان ولیعصر (عج)، پردیس شماره ۲ دانشگاه علوم پزشکی، معاونت غذا و دارو

تلفن :  ۶۷ - ۳۶۵۴۷۹۶۰

دورنگار : ۳۶۵۴۷۹۹۳

کدپستی :۵۴۴۲۱-۸۱۷۹۱

 

لینک ارتباط با معاون غذا و دارو

ارتباط با روابط عمومی معاونت غذا و دارو