previous pauseresume next

شرح وظايف

شرح وظایف واحد اطلاع رسانی غذا :

۱-    پاسخگویی به تماس های تلفنی و تکمیل فرم مربوط به اطلاعات درخواست تلفنی

۲-    اطلاع رسانی به کارخانجات،‌مسئولین فنی، مراکز پخش مواد غذایی و عموم مردم

۳-    اطلاع رسانی از طریق :

    -         چاپ و انتشار پوستر، پمفلت، بنر و بروشور آموزشی

    -         تیزرهای تبلیغاتی و زیرنویس برنامه های تلویزیونی

    -         رسانه های عمومی (رادیو، تلویزیون،‌اینترنت، روزنامه ها و ...)

۴-    رسیدگی به شکایات مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به شرح زیر:

    -         ثبت شکایات مردمی، ارجاع به واحد مربوطه و پیگیری تا حصول نتیجه

    -     ثبت شکایات ارسالی از معاونت غذا و دارو سایر دانشگاهها و معاونت بهداشتی و سایر ارگانها، ارجاع به واحد مربوطه و پیگیری تا حصول نتیجه

    -         ارسال شکایات به معاونتهای غذا و دارو دانشگاه های مرتبط با مورد شکایت

۵-    برگزاری هفته پیشگیری از مسمومیتها با موضوع مسمومیتهای غذایی و گیاهان سمی

۶-    برگزاری دوره های آموزشی،‌سمینار و بازآموزی جهت گروههای مختلف

۷-    انجام طرحهای تحقیقاتی در راستای ایمنی و سلامت غذا

۸-    انتشار مقاله در مجلات علمی و معتبر

۹-    اجرای مسابقات علمی- فرهنگی

 ارتباط با ما

 

دروازه شيراز، خيابان هزار جريب، كوچه ششم، معاونت غذا و دارو

تلفن :  ۳۶۶۸۰۰۴۲ -۳۷۹۲۱۱۸

         ۳۶۶۸۰۰۴۸   - ۳۷۹۲۶

  

کدپستی :۳۴۱۷۱-۸۱۶۸۶