برگزاری دوره آموزشی «شناسایی تقلبات مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی بوسیله PCR و الایزا»

دوره آموزشی «شناسایی تقلبات مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی بوسیله PCR و الایزا» در تاریخ ۱۳۹۸/۰۷/۰۳ در محل سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو توسط خانم مهندس اوحدی و با حضور کارشناسان مدیریت آزمایشگاه کنترل غذا و دارو  و کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی انجام شد. در این دوره آموزشی اصول مقدماتی انجام آزمون PCR، مراحل PCR و مراحل انجام آن توضیح داده شد. دستگاه های مورد استفاده در این آزمون و ژل الکتروفورز به طور کامل شرح داده شد و تقلباتی که در مواد غذایی بوسیله این روش می تواند شناسایی گردد در کلاس توضیح داده شد.

 ارتباط با ما

 

اصفهان، کیلومتر ۱۰ بزرگراه اصفهان-شیراز، انتهای خیابان ولیعصر (عج)، پردیس شماره ۲ دانشگاه علوم پزشکی، معاونت غذا و دارو

تلفن :  ۶۷ - ۳۶۵۴۷۹۶۰

دورنگار : ۳۶۵۴۷۹۹۳

کدپستی :۵۴۴۲۱-۸۱۷۹۱

 

لینک ارتباط با معاون غذا و دارو

ارتباط با روابط عمومی معاونت غذا و دارو