| دستورالعمل تعیین نام و ادعا در فرآورده های آرایشی و بهداشتی-19 شهریور 1402 | 
| دستورالعمل نحوه ی اطلاع رسانی امور پزشکی و تبلیغات و انتشار آگهی های دارویی، مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی، بهداشتی | 
| بخشنامه نحوه استعلام IRC های صادره از سامانه TTAC | 
| حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تولید ماده اولیه و ظروف نچسب با استفاده از PTFE جهت تهیه و پخت مواد خوردنی و آشامیدنی | 
| دستورالعمل صدور پروانه مسئول فنی شرکتهای متقاضی تولید قراردادی | 
| بخشنامه راهنمای ثبت فرآورده جدید در TTAC در حوزه آرایشی و بهداشتی | 
| بخشنامه "دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی و صدور/ تمدید و اصلاح انواع پروانه های ساخت کارخانه/کارگاه" | 
| دستورالعمل محصولات غذایی تراریخته | 
| دستورالعمل صادرات فرآوردههای شیلاتی صادراتی به اتحادیه اقتصادی اوراسیا | 
| کلیه پرداخت های تعرفه ماده 24 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت بصورت الکترونیکی در سامانه تی تک | 
| راهنمای ثبت درخواست پروانه فرآورده آرایشی و بهداشتی | 
| ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ساندویچ های سرد آماده مصرف | 
| - دستورالعمل اجرایی فرایند بررسی و صدور، تمدید و لغو مجوزهای بهداشتی برای موجودات زنده تغییر ژنتیکی یافته و فرآورده های غذایی مرتبط با آنها / (پیوست ها) | 
| - راهنمای سامانه ثبت اشخاص حقیقی و حقوقی (مربوط به ضدعفونی کننده ها) | 
| - نحوه درخواست پروانه های بهداشتی ثبت منبع (تاسیس وبهره برداری) | 
| - ثبت اطلاعات مراکز نگهداری،توزیع و پخش مواد اولیه و فرآوده های غذایی و آشامیدنی | 
| - حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تولید انواع سوسیس و کالباس حرارت دیده (شناسه بهداشتی کارگاهی) | 
| - بخشنامه های برچسب گذاری محصولات تراریخته | 
| - بخشنامه ضوابط محصولات پلیمری | 
| - دستورالعمل ارسال گزارشات سه ماهه ارزیابی و عملکرد معاونت های سراسر کشور ( فایل اکسل ) | 
| - پایش و پالایش برچسب گذاری   ( فرم پذیرش مسئولیت    /    فایل اکسل) | 
| - دستورالعمل اجرايي نحوه صدور، اصلاح و تمديد پروانه هاي بهداشتي جهت شركت نگهداري، پخش و توزيع فرآورده هاي غذايي، آرايشي و بهداشتي | 
| - دستور العمل اجرايي "نحوه بررسي و افزايش زمان ماندگاري مواد اوليه غذايي و آرايشي و بهداشتي" (بازنگري دوم) | 
| - دستورالعمل اجرايي "نحوه صدور، اصلاح و تمديد پروانه هاي بهداشتي انبارهاي نگهداري مواد و فرآورده هاي غذايي و آشامیدنی" | 
| - حداقل ضوابط فني و بهداشتي "انبارهاي نگهداري مواد و فرآورده هاي غذايي، آرايشي و بهداشتي" (بازنگري اول) | 
| - دستورالعمل اجرايي "نحوه صدور، اصلاح و تمديد پروانه هاي بهداشتي جهت شركت نگهداري، پخش و توزيع فرآورده هاي غذايي، آرايشي و بهداشتي" | 
| - دستورالعمل اجرايي "نحوه صدور، اصلاح و تمديد پروانه تاسيس و بهره برداري واحدهاي كيترينگ" | 
| - حداقل ضوابط فني و بهداشتي "واحدهاي كيترينگ" | 
| - دستورالعمل نحوه صدور پروانه بهداشتی بسته بندی بالک فرآورده های آرایشی وبهداشتی | 
| - آخرین چارت مسئولین فنی ، شرکتهای آرایشی و بهداشتی -  پخش -  وارد کننده - انبارها و کترینگ (1401/3/24) | 
| - دستورالعملهای مربوط به اداره آرایشی وبهداشتی | 
| - دستورالعملهای مربوط به موادخوراکی وآشامیدنی | 
| - دستورالعمل ساخت و ورود مواد غذایی ، مکملهای داروئی و غذايي | 
| - آئين نامه اجرائي ماده 8و9 | 
| - آئين نامه هاي اجرايي ماده 7 قانون مواد خوراكي آشاميدني | 
| - بخشنامه هاي جديد (89/4/17) | 
| - كنترل برچسب محصولات مشمول قانون مواد غذايي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي | 
| - دستورالعمل نحوه صدور پروانه صلاحیت مسئول فنی | 
| - دستورالعمل نحوه صدور پروانه ساخت با چند نام تجاری | 
| - دستورالعمل نحوه درخواست تغییرنام تجاری در متن پروانه ساخت | 
| - دستورالعمل نحوه درخواست تغییر فرمولاسیون پروانه ساخت وزارت بهداشت | 
| - دستورالعمل نحوه تغییر/افزایش /اصلاح اوزان | 
| - دستورالعمل نحوه درخواست تغییر نام/ آدرس کارخانه مندرج در متن پروانه ساخت | 
| - دستورالعمل نحوه صدورپروانه ساخت | 
| - دستورالعمل اصلاح پروانه بهره برداری | 
| - دستورالعمل نحوه بررسی ،صدورپروانه بهره برداری | 
| - دستورالعمل نحوه استعفای مسئول فنی | 
| - دستورالعمل درج نشانگر تغذيه اي | 
| - راهنماي درج نشانگرتغذيه اي | 
| - راهنمای صدور گواهی بهداشت | 
| - ضوابط و معیارهای استقرارکارخانجات تولید و بسته بندی و اماکن دامی |