رفتن به محتوای اصلی
x

مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

dr.sami

دکتر مسعود سامی

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

رشته تحصیلی : دکترای تخصصی بهداشت و کنترل مواد غذایی

مرتبه علمی : استاد  ( عضو هیئت علمی دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان )

شماره تماس : 03137924840

پست الکترونیک : masoud_sami@nutr.mui.ac.ir

وظایف و مسئولیت ها :

  • همکاری در تدوین برنامه عملیاتی سالیانه مدیریت براساس برنامه استراتژیک دانشگاه
  • برنامه ریزی جهت برگزاری جلسات کمیته فنی
  • برنامه ریزی جهت برگزاری جلسات کمیته دانشگاهی fsms
  • همکاری در اجرایی نمودن ضوابط و دستورالعمل های ابلاغی از اداره کل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو
  • هماهنگی با مراجع قضایی و انتظامی در برخورد با تخلفات تولید مواد غذایی و آشامیدنی و قاچاق محصولات سلامت محور و پیگیری تشکیل پرونده و ارجاع به مراجع قضایی
  • همکاری در برگزاری سمینارهای آموزش منطقه ای و کشوری به منظور ارتقاء سطح علمی، فنی و بهداشتی کارشناسان و مسئولین فنی و مسئولین مراکز تولید
  • هماهنگی بین ادارات تحت پوشش به منظور اجرای ضوابط ارسالی از سازمان غذا و دارو
  • هماهنگی با سازمان غذا و دارو و معاونتهای غذا و دارو سراسر کشوردرخصوص اجرای دستورالعمل های ملی و بین المللی
  • سازمان دهی واحد کنترل مواد غذایی و آشامیدنی شبکه ها
  • سازمان دهی بخش های نظارتی و تقسیم کار
  • پایش و ارزیابی نحوه اجرای قوانین و ضوابظ مربوط به مراکز تولید، بسته بندی، نگهداری، توزیع و عرضه مواد غذایی و آشامیدنی و اعمال روش های نوین کنترل

واحدهای زیرمجموعه :

  • اداره مواد غذایی و آشامیدنی
  • اداره آرایشی و بهداشتی
  • اداره صدور پروانه های بهداشتی
  • واحد رسیدگی به شکایات
  • واحد امور شهرستانها