رفتن به محتوای اصلی
x

اولین جلسه فصلی در سال 1402مسوولین فنی واحدهای تولید فرآورده های لبنی استان

به گزارش ایفدانا  به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
جلسه فصلی مسوولین فنی واحدهای تولید فراورده های لبنی استان، روز سه شنبه ۱۲ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۲ در سالن اجتماعات معاونت با حضور حدود ۱۱۰ نفر از مسوولین فنی و با سخنرانی مدیر محترم نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، رییس  اداره صدور پروانه ها، کارشناس مسوول و کارشناس بخش نظارت بر فراورده های لبنی، نوشیدنی معاونت غذا و دارو برگزار و موارد ذیل توسط سخنرانان ارائه  گردید. 
۱.آشنایی با نشانی الکترونیک سازمان غذا و دارو
۲. آشنایی با مراحل اخذ نشان ایمنی و سلامت
۳. شرایط و ضوابط اخذ مجوز بهداشتی خودرو های حمل فراورده های غذایی
۴.تبیین نتایج آزمایشات تشدید نظارت در سال ۱۴۰۱
۵. تبیین بخشنامه برخورد با تخلفات و عدم انطباق های واحد های تولیدی
۶.تاکید بر تولید صرفا با حضور فعال مسوول فنی
۷. لزوم نظارت مسوول فنی بر برچسب گذاری و اجرای اصول مربوطه
۸.تبیین لزوم شناسنامه دار شدن انبارهای خارجی کارخانجات تولیدی
۹. آشنایی با درگاه الکترونیک پرداخت هزینه های صدور، تمدید یا اصلاح پروانه ساخت و نحوه پرداخت تعرفه قانونی مربوطه
۱۰. تدریس ضابطه برنامه های پیش نیازی (PRPs)
۱۱. برگزاری آزمون الکترونیک از محتوای کلاس آموزشی آشنایی با ضوابط  PRPs