اولین جلسه مسوولین فنی کارخانجات و کارگاه های آب، نوشابه، گلاب و عرقیات استان اصفهان.
اولین جلسه مسوولین فنی کارخانجات و کارگاه های آب، نوشابه، گلاب و عرقیات استان اصفهان. روز پنجشنبه ۱3 اردیبهشت ماه در سال اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار گردید. دراین جلسه ارائه مطالب آموزشی با موضوع طعم دهنده ها، اعتبار سنجی گواهی های سیستم مدیریت ایمنی غذا، آشنایی با سند دانش بنیان امنیت غذایی و رهنمودهای رییس جمهور محترم در خصوص سند مذکور، ارزیابی ریسک و فرصت، همچنین تبیین موضوعات کاری اعم از کنترل مضاعف مواد اولیه ورودی، پیگیری مجوزهای ناوگان حمل فرآورده های غذایی، نحوه اقدام در خصوص محموله های مرجوعی، تکمیل و ارسال چک لیست خوداظهاری PRPs، انجام آزمون های برون سپاری مطابق قرارداد و ارائه گزارش در زمان درخواست تمدید پروانه، عدم واگذاری نام کاربری و روز سامانه TTAC به دیگران، ارسال گزارش ماهانه عملکرد و ...، نمونه برداری چهارفصل آب جهت تمدید پروانه ساخت، لزوم دقت و توجه به سلامت منابع آب پس از باران های شدید و بروز سیلاب ها و .... و در نهایت برگزاری آزمون از مباحث ارائه شده