اولین جلسه مسوولین فنی کارخانجات و کارگاه های لبنی استان اصفهان
اولین جلسه مسوولین فنی کارخانجات و کارگاه های لبنی استان اصفهان
مورخه: ۱۴۰۳/۰۲/۱۲
اولین جلسه مسوولین فنی کارخانجات و کارگاه های لبنی استان اصفهان روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه در سال اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار گردید. دراین جلسه ارائه مطالب آموزشی با موضوع طعم دهنده ها، اعتبار سنجی گواهی های سیستم مدیریت ایمنی غذا، آشنایی با سند دانش بنیان امنیت غذایی و رهنمودهای رییس جمهور محترم در خصوص سند مذکور، ارزیابی ریسک و فرصت و همچنین تبیین موضوعات کاری اعم از کنترل مضاعف مواد اولیه ورودی، پیگیری مجوزهای ناوگان حمل فرآورده های غذایی، نحوه اقدام در خصوص محموله های مرجوعی، تکمیل و ارسال چک لیست خوداظهاری PRPs، ارسال گزارش ماهانه عملکرد و ... و در نهایت برگزاری آزمون از مباحث ارائه شده