بازدید بازرسان و کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو از کارخانه قند اصفهان
سه شنبه مورخ 1402/06/14 کارشناسان و بازرسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در راستای ارزیابی و نظارت بر شرایط فنی و بهداشتی تجهیزات تولید و بسته بندی کارخانه قبل از شروع فصل تولید این واحد تولیدی بازدید به عمل آوردند.
در این بازدید که حدود چهار ساعت به طول انجامید از کلیه قسمت های این کارخانه بازرسی و ارزیابی به عمل آمد. این واحد تولیدی که پس از هر فصل تولید به مدت دو ماه اقدام به تعمیر و بازسازی تجهیزات تولید پیرو ضوابط ابلاغی سازمان غذا و دارو می نماید، در حال حاضر پس از تعمیرات کلی تجهیزات تولید ماند دیفوزیون و .... از تاریخ 20شهریور ماه آماده راه اندازی مجدد جهت تولید شکر و قند از چغندر قند خواهد بود.
در این بازدید که مسول فنی واحد تولیدی، بازرسان معاونت را همراهی می نمود از اقدامات انجام شده پیرو ابلاغ نواقص فنی و بهداشتی در بازدیدهای قبلی بازرسان معاونت غذا و دارو اقدام شده، گزارش مبسوطی ارایه نمودند.
همچنین آزمایشگاه این واحد تولید نیز پس از سالیان طولانی بر اساس آخرین ضوابط ابلاغی سازمان غذا و دارو بهسازی و تجهیز شده است.
نصب تجهیزات جدید در خطوط تولید این واحد که در حال تکمیل می یاشد، نیز باعث افزایش بهره وری تولید در فصل جدید خواهد شد.
شایان ذکر است این واحد بزرگ تولید محصول استراتژیک در استان توانایی تصفیه شکر خام بعد از پایان زمان فصل چغندر قند را دارا بوده که علاوه بر تامین نیاز استان، مازاد تولید خود را به سایر استانهای کشور ارسال می دارد.
در پایان بازدید نیز ضمن تنظیم صورتجلسه بازدید در دفتر مسول فنی واحد با حضور مدیر کارخانه نقطه نظرات کارشناسان معاونت در راستای ارتقای شرایط تولید و ارتقای سلامت محصولات تولیدی مطرح و تصمیمات مقتضی اخذ گردید.
در این بازدید نیز فرم ارزیابی پیشنیازی (PRPs) کارخانه در سامانه Audit سازمان غذا و دارو تکمیل گردید.