رفتن به محتوای اصلی
x

بازدید بازرسان و کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو از کارخانه قند نقش جهان

یکشنبه مورخ 1402/06/19کارشناسان و بازرسان بخش نظارت بر فرآورده قندی مدیریت نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به همراه کارشناس  شبکه بهداشت و درمان شهرستان مبارکه در راستای ارزیابی و نظارت بر شرایط فنی و بهداشتی تجهیزات تولید و بسته بندی کارخانه قبل از شروع فصل تولید، از این واحد تولیدی بازدید به عمل آوردند.
در این بازدید که حدود سه ساعت به طول انجامید از کلیه قسمت های این کارخانه بازرسی و ارزیابی به عمل آمد. این واحد تولیدی که پس از فصل تولید و با مدیریت جدید و هدف گذاری فعال سازی کارخانه با حداکثر ظرفیت تولید از آبان‌ماه سال گذشته اقدامات اساس را در دستور کار پیشرفت شرکت قرار داده، اقدام به تعمیر و بازسازی تجهیزات تولید پیرو ضوابط ابلاغی سازمان غذا و دارو نموده، در حال حاضر پس از تعمیرات کلی تجهیزات تولید از اواخر شهریور ماه آماده راه اندازی خط تولید شکر از چغندر قند می باشد.
در این بازدید که مسولین فنی واحد تولیدی، بازرسان معاونت و شبکه بهداشت را همراهی می نموند از اقدامات انجام شده پیرو ابلاغ نواقص فنی و بهداشتی در بازدیدهای قبلی بازرسان و همچنین برنامه ریزی های صورت گرفته توسط مدیریت جدید شرکت اقدام شده، گزارش مبسوطی ارایه نمودند.
همچنین از آزمایشگاه این واحد تولیدی نیز بازدید کارشناسی به عمل آمد.
نصب تجهیزات جدید در خطوط تولید این واحد که در حال تکمیل می باشد، نیز باعث افزایش بهره وری تولید در فصل جدید خواهد شد.
در حال حاضر این واحد بزرگ تولید محصول استراتژیک در استان با تصفیه شکر خام علاوه بر تامین نیاز استان، مازاد تولید خود را به سایر استانهای کشور ارسال می دارد.
در پایان بازدید نیز ضمن تنظیم صورتجلسه بازدید در دفتر مدیر عامل کارخانه با حضور مدیر عامل و مدیرکارخانه نقطه نظرات کارشناسان معاونت در راستای ارتقای شرایط تولید و ارتقای سلامت محصولات تولیدی مطرح و تصمیمات مقتضی اخذ گردید.
همچنین کارشناسان معاونت غذا و دارو از رویکرد حمایتی این معاونت از تولید پیرو ابلاغ سیاستهای کلی حوزه سلامت نکاتی را مطرح داشتند.
در این جلسه آقای مهندس کرمانی مدیر عامل کارخانه نیز ضمن ارایه گزارش مبسوطی از اقدامات انجام شده از زمان مسولیت خویش تا کنون، از پیگری های صورت گرفته در خصوص راه اندازی واحد تولید خمیر مایه با سرمایه گذاری این واحد و نصب تجهیزات مدرن تولید در این واحد با هدف تکمیل زنجیره فرایند مصرف ملاس به عنوان خوراک اولیه واحد و تولید محصول مورد نیاز کشور در استان اصفهان خبر داد.
شایان ذکر است این کارخانه دارای پروانه های بهداشتی جهت تولید و بسته بندی شکر سفید ، شکر قهوه‌ای و نبات از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان می باشد.