بازدید دکتر اعتباری معاون محترم غذا و دارو و خانم مهندس هادیان مدیراداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی به همراه کارشناسان 1402/1/6
بازدید از کارخانه گز آنتیک با نام تجاری آنتیک تولید کننده انواع محصول گز و پولکی و فرآوری و بسته بندی انواع آجیل و کنترل شرایط تولید و بسته بندی و سردخانه شرکت و انبارهای مواد اولیه و محصول و همچنین ارایه گزارش مبسوط توسط مدیر تولید و مسولین فنی کارخانه و بازدید از آزمایشگاه کارخانه
در این بازدید معاون محترم غذا و دارو و مدیر نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی ضمن بررسی فرایند تولید ضمن تقدیر از از مسولین فنی کارخانه در راستای ارتقا کیفیت محصولات راهنمایی های لازم را به نماینده مدیر عامل و مسولین فنی جهت رفع نواقص ارایه داشتند.لازم به ذکر است در حدود دو ساعت بازدید از این واحد تولید مقرر گردید واحد تولیدی پیرو نواقص ابلاغی طی بازرسی و تکمیل فرم ارزیابی PRPs اقدامات لازم را به عمل آورد.
در ادامه بازدید ایام نوروز از کارخانجات و شرکتهای تولید مواد غذایی و آشامیدنی معاون محترم غذا و دارو و مدیر محترم نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی از کارخانه گز کرمانی بازدید و ضمن بازرسی از خطوط تولید و انبارهای کارخانه و بررسی بسته بندی محصولات و کنترل شرایط بهداشتی این واحد تولیدی به همراه کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی از فرایند تولید محصولات این واحد تولیدی بازرسی نمودند.
در این بازدید مسول فنی محترم کارخانه جناب آقای مهندس کروندی از نحوه نظارت بر مواد اولیه و نظارت بر نحوه فرایند تولید و بسته بندی محصولات واحد گزارش مبسوطی ارایه نمودند.
در ادامه بازدید نیز از خط تولید و پولکی این واحد تولیدی بازدید به عمل آمد. این بازدید که حدود دو ساعت به طول انجامید نقطه نظرات معاون محترم غذا و دارو و مدیر محترم نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی نیز در خصوص اصلاح فرایند سنتی تولید به مسول فنی کارخانه ارایه گردید و مقرر شد در بخش R&D این واحد تولیدی نسبت به راهکارهای لازم برنامه ریزی صورت گیرد و طبق ضوابط بهداشتی سازمان غذا و دارو اقدام لازم صورت گیرد.
-بازدید کارگاه تولید و بسته بندی نبات آقای رسول استادی توسط بازرسان اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی و نظارت بر عملکرد مسول فنی کارگاه و پایش شرایط بهداشتی تولید و بسته بندی محصول نبات این واحد تولیدی و بازدید کلیه قسمت های کارگاه اعم از سالن تولید و بسته بندی و انبارها و محصول کارگاه
-بازدید از شرکت رویال عسل حقیقت با نام تجاری مارلیت و بازرسی انبار عسل کارخانه و شرایط نگهداری مواد و بررسی ظروف بسته بندی محصول و کنترل درج تاریخ تولید و انقضا محصول
بازدید کارگاه نبات خانم زهرا شریفی و ارزیابی شرایط تولید و بسته بندی محصولات واحد و بررسی شرایط بهداشتی بسته بندی انواع محصول نبات با توجه به پروانه های بهداشتی ساخت محصولات و بررسی شرایط تامین مواد اولیه و اقدامات بهداشتی توسط کارگاه جهت ارتقا کیفیت محصولات تولیدی
لازم به ذکر است در تمام بازرسی ها صورتجلسه بازرسی تنظیم و به امضا کارشناسان و مدیر عامل و مسول فنی شرکت/کارخانه رسید.