*بازدید سرزده معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از داروخانه های سطح شهر در دومین روز از سال 1403* / *تاکید بر ارائه خدمات دارویی مطلوب در ایام نوروز دکتر اعتباری، معاون غذا و دارو در دومین روز از سال جدید به صورت سرزده از داروخانه های شبانه روزی و روزانه دارای مجوز از معاونت بازدید کرد. وی در جریان این بازدیدها ضمن عرض تبریک آغاز سال جدید، با مسئولین فنی و سایر پرسنل داروخانه گفت وگو کرد. دکتر اعتباری اظهار داشت: پایش کیفیت ارائه خدمات دارویی در داروخانه، نظارت بر قیمت فروش و رعایت تعرفه های مصوب، بررسی وضعیت حضور مسئولین فنی در داروخانه و پایش ساعات کاری داروخانه ها، از مهمترین موارد مدنظر در بازرسی ها بوده و می باشد. وی یادآور شد: عرضه و فروش دارو در داروخانه ها، باید در حضور مسئول فنی و تحت نظارت مستقیم وی انجام پذیرد. کنترل نسخ، ارائه داروهای تجویز شده به بیمار، مهر و امضای نسخ و ارائه مشاوره دارویی به بیماران نیز از جمله وظایف مسئول فنی داروخانه می باشد.