رفتن به محتوای اصلی
x

بررسی و تبادل نظر در خصوص تدوین ضوابط برای گلاب و عرقیات فاقد مجوز. به منظور ایجاد وحدت رویه در فرایند بررسی و صدور مجوزها.

به گزارش ایفدانا به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

جلسه روز سه شنبه مورخ 1401/11/18با حضور مدیر و کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی آرایشی و بهداشتی، کارشناس آزمایشگاه معاونت غذا و دارو اصفهان، نماینده دانشکده تغذیه و علوم غذایی، کارشناس اداره کل استاندارد و کارشناسان غذا و آزمایشگاه معاونت غذا و داروی کاشان، تعدادی از مدیران و مسوولین فنی کارخانه های تولید گلاب و عرقیات اصفهان و کاشان ، برگزار گردید. بررسی و تبادل نظر در خصوص تدوین ضوابط برای گلاب و عرقیات فاقد مجوز. به منظور ایجاد وحدت رویه در فرایند بررسی و صدور مجوزها.

اهم مصوبات

تنظیم پروموزال جهت انجام کارهای تحقیقاتی و آزمایشگاهی جهت تعدادی از عرقیات فاقد ضابطه