برگزاری جلسه بررسی مسائل تولید آرد کامل در کارخانجات تحت پوشش معاونت غذا و دارو
در تاریخ ۱۴۰۴/۰۴/۱۷ جلسهای در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به منظور بررسی مسائل و مشکلات مربوط به تولید آرد کامل در کارخانجات تحت پوشش این معاونت برگزار شد.
در این جلسه که با حضور دکتر اعتباری، معاون غذا و دارو، مهندس هادیان مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی، رئیس اداره غذایی آشامیدنی و کارشناسان بخش تخصصی آرد مدیران عامل و جمعی از مسئولین فنی کارخانجات تولید آرد، برگزار گردید، در این جلسه بر لزوم تحویل گندم مناسب و با کیفیت و مطابق با استانداردهای مربوطه توسط اداره کل غله به کارخانجات تولید آرد تاکید شد.
همچنین مقرر گردید پیگیریهای لازم به منظور جلوگیری از توزیع آرد کامل فاقد مجوز بهداشتی که توسط واحدهای غیرمجاز و به روشهای غیر اصولی تولید میشود، از طریق معاونت محترم بهداشتی انجام شود.