برگزاری جلسه ستاد ویژه رسیدگی به طرح دارویار در دانشگاه 1401/4/24

جلسه ستاد ویژه رسیدگی به طرح دارویار و ملزومات و تجهیزات پزشکی، جمعه ۲۴ تیرماه، با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و مسئولین استانی و دانشگاهی در دفتر ریاست دانشگاه تشکیل شد.

در این جلسه که معاونین، مدیران و نمایندگان تعدادی از دستگاه های دواتی و نظارتی و سازمان های بیمه گر نیز حضور داشتند، رییس دانشگاه و معاون غذا و دارو در خصوص موضوع دارویار توضیحاتی ارائه نمودند.

در ادامه ضمن ارائه گزارش اقدامات انجام گرفته در خصوص اجرای طرح دارویار، نسبت به برخی ابهامات مربوط به طرح مذکور و همچنین وظایف بخشهای مختلف دانشگاه و سایر دستگاه های اجرایی استان بحث و تبادل نظرصورت گرفت.

در پایان مقرر شد در جلسه آینده، کلیه واحدهای مرتبط با اجرای طرح دارویار، پیشنهادات و برنامه های خود را برای اجرای هرچه بهتر طرح دارویار ارائه نمایند.