برگزاری جلسه فصلی مسئولین فنی کارخانجات و کارگاه های تولید فرآورده های قندی
جلسه فصلی مسئولین فنی کارخانجات و کارگاه های تولید فرآورده های قندی، نوشیدنی ها، میوه ها و سبزیجات فرآوری شده ( ترشیجات و شوریجات، لواشک و آلوچه فرآوری)، سرکه و آبلیمو، سس ها ، تحت پوشش معاونت غذا ودارو در تاریخ 1403/11/02 با حضور مسئولین فنی و کارشناسان بخش نظارت بر فرآورده های قندی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار گردید.
در ابتدا مهندس نوروز ضمن خوش آمد گویی به حاضرین در جلسه نکاتی در خصوص برگزاری همایش صنعت غذای اصفهان و انتخاب واحدها و مسئولین برتر ارائه نمودند.
در ادامه جلسه مهندس موسوی مسئول بخش فرآورده های قندی نکاتی را با توجه به دستورالعمل و بخشنامه های مرتبط با پروانه های ساخت، شرح وظایف مسئولین فنی، تکمیل فرم های ارزیابی و پیش نیازی(PRPS)و.... ارائه نمودند.
و مسئول واحد صدور پروانه ها مطالب آموزشی در خصوص ثبت درخواست در سامانه TTAC و نحوه تکمیل مدارک پروانه های بهداشتی ارائه نمودند.
در پایان جلسه، آزمون الکترونیک از محتوای آموزشی ارائه شده برگزار گردید.
روابط عمومی معاونت غذا ودارو