برگزاری جلسه نشست خبری پویش ملی آگاهی رسانی تغذیه(روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم)
این نشست در روز دوشنبه ۱۲ آذر ماه ۱۴۰۳ با حضور دکتر گله داری معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان،دکتر پارسا معاون فنی ایشان، دکتر روحانی رییس دانشکده علوم تغذیه دانشگاه، مهندس هادیان زرکش مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو، مهندس میرجهانیان مدیر گروه سلامت محیط کار و مهندس میرزا علیان سرپرست گروه بهبود تغذیه و با حضور اصحاب رسانه برگزار گردید.
در این جلسه ضمن بیان نقش و اهمیت اطلاع رسانی و رسالت اصحاب رسانه و تاثیر ایشان در افزایش سطح آگاهی جامعه در خصوص تغذیه صحیح و نقش آن در پیشگیری از بیماریهای مزمن، شیوع بیماری های غیرواگیر مرتبط با نوع رژیم غذایی در سطح استان و اهمیت انتخاب نوع و مقدار مصرف روغن در سلامتی ارائه و سپس به سوالات خبرنگاران در حوزه تولید، توزیع، سلامت روغن ها و همچنین شایعات و باورهای نادرست رایج در جامعه توسط مسولین پاسخگویی صورت گرفت.