رفتن به محتوای اصلی
x

برگزاری کمیته فنی طرح ارتقای سلامت 8 محصول کشاورزی

کمیته فنی طرح ارتقای سلامت 8 محصول کشاورزی، شنبه ششم اسفندماه، با حضور معاونین بهداشت و غذا داروی  دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، رئیس و کارشناس دبیرخانه کارگروه  سلامت و امنیت غذایی، همچنین نمایندگان سازمان جهاد کشاورزی، اداره حفظ نباتات، شرکت آب و فاضلاب استان، اداره کل حفاظت محیط زیست، اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای، در تالار پویش دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه دکتر پژمان عقدک، رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی در خصوص مصوبات شورای عالی سلامت و نقش دبیرخانه ساغ در پیگیری اجرای مصوبات شورایعالی سلامت و امنیت غذایی مطالبی را عنوان نمود.

در ادامه مسئولین در ارتباط با اقدامات ضروری به منظور اجرای طرح ارتقای سلامت محصولات کشاورزی شامل: مدیریت آب و آبیاری مزارع، مدیریت مصرف سموم و آفت کش ها، مدیریت پسماند و آلودگی خاک، مدیریت سنجش آلایندگی محصولات کشاورزی بحث و بررسی شد.

همچنین گزارش تخلفات براساس اسناد بالادستی در اجرای ارتقاء سلامت 8 محصول کشاورزی ارائه گردید.

سپس با توجه به هریک از موارد مطرح شده، سازمان های متولی در خصوص اقدامات انجام شده،  مشکلات موجود  و پیشنهادات اجرایی گزارشی ارائه دادند.

در پایان مقرر شد کلیه اعضا گزارش های کتبی عملکرد خود و برنامه زمان بندی اقدامات سال آینده را به دبیرخانه ارسال نمایند.