برگزاری گروه کاری سلامت و امنیت غذایی استان اصفهان
شنبه 14 مردادماه، گروه کاری سلامت و امنیت غذایی استان اصفهان (ساغ) با حضور استاندار محترم اصفهان، رئیس دانشگاه، سرکار خانم دکتر شیخی نماینده محترم مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، معاون محترم سیاسی امنیتی اجتماعی استانداری و کلیه اعضای گروه کاری درسالن جلسات استانداری برگزار شد.
در این جلسه رئیس دانشگاه بر اهمیت نقش مشارکت بین بخشی دستگاههای مختلف اجرائی و آحاد مردم در ارتقاء سلامت جامعه تاکید نمود. همچنین در این جلسه راهکارهای مناسب جهت پیشگیری از بیماری سالک در کانون های فعال استان مورد بحث و تصمیمات مقتضی اتخاذ شد.
شایان ذکر است برنامه جامع پیشگیری رفتارهای خود آسیب رسان در استان از دیگر مباحث مطروحه این جلسه بود، همچنین گزارشی از اصلاح وضعیت بهداشتی کشتارگاههای دام در شهرستان های نجف آباد و خمینی شهر توسط مدیر کل محترم دامپزشکی استان ارائه شد.