رفتن به محتوای اصلی
x

تفویض اختیار به معاونت‌های غذا و دارو در حوزه عملکردی فراورده‌های غذایی

 دکتر عبدالعظیم بهفر در گفت‌وگو با ایفدانا، با بیان این مطلب اظهار کرد: در راستای بهره‌مندی از توان و ‌ظرفیت بخش خصوصی و مشارکت مردم در اجرای برنامه‌های ارتقا سلامت غذا و بر اساس قوانین و مقررات واگذاری امور غیرحاکمیتی در حال حاضر برگزاری دوره‌های آموزشی و بازآموزی برای مسئولین فنی واحدهای تولیدی به مراکز ارائه‌کننده خدمات آموزشی مجاز واگذار شده است، مسئولین فنی با مراجعه به تارنمای سازمان غذا و دارو می‌توانند از ظرفیت این مراکز استفاده کنند.
 
 
وی افزود: باتوجه‌به توسعه و افزایش صادرات مواد غذایی به کشورهای همسایه، حوزه خلیج‌فارس و آسیای دور، نظارت بر رعایت مقررات ایمنی مطابق با کشورهای مقصد و تسریع در صدور گواهی بهداشت صادرات مواد غذایی در دستور کار معاونت‌های غذا و دارو سراسر کشور قرار دارد.
 
 
به گفته سرپرست اداره کل امور فراورده‌های غذایی و آشامیدنی در تداوم اجرای برنامه عملیاتی توسعه نظام مدیریت ایمنی غذا در واحدهای تولیدی، از سال ۱۳۹۰ ارزیابی سالیانه الزامات و برنامه‌های پیش‌نیازی برای برقراری محیط بهداشتی و قابل‌قبول تولید غذای سالم و همچنین ممیزی تصدیق نظام مدیریت ایمنی مواد غذایی مستقر در واحدهای تولیدی تحت نظارت با بهره‌گیری از توان افراد خبره، متخصص و کارآمد معاونت‌های غذا و دارو در سراسر کشور در حال انجام است.