« مدارک مورد نیاز جهت تمدید پروانه بهداشتی ساخت قراردادی « با استفاده از ظرفیت خالی کارگاه »
ردیف |
عنوان مدرک |
توضیحات |
1 |
درخواست کتبی دارنده نام تجاری یا دارنده اجازه استفاده از نام تجاری(سفارش دهنده) |
در سر برگ متعلق به سفارش دهنده |
2 |
اعلام کد ده رقمی ثبت منبع سفارش گیرنده و سفارش دهنده در صورتیکه واحد تولیدی است. مدارک ثبت شرکت در صورتیکه سفارش دهنده تولیدکننده نیست. |
|
3 |
کارت فعالیت مسئول فنی سفارش دهنده و سفارش گیرنده | |
4 |
صل قرارداد دارای اعتبار و شماره و تاریخ بین متقاضی پروانه ساخت (ظرفیت خالی) و کارگاه تولید کننده |
در قرار داد باید این موارد لحاظ گردد:1- موضوع قرارداد 2– نام تجاری 3- نام محصول 4- مدت قرارداد 5- نام مسئول فنی ناظر بر تولید (تبصره شماره 2 ذکر شده در زیر همین برگه ملاحظه شود.) جهت دریافت نمونه اینجا کلیک کنید |
5 |
اصل یا تصویر برابر اصل تصدیق ثبت علامت (نام) تجاری به نام سفارش دهنده (یا اجازه استفاده از آن) این تصدیق باید موارد زیر را دارا باشد: 1- نام یا عدد به فارسی بعنوان علامت تجاری محصول به ثبت رسیده باشد(تصویر و شکل به تنهایی قابل قبول نیست). 2– دارای تاریخ اعتبار باشد. 3- طبقه و نام محصول مورد نظر در گواهی ثبت علامت تجاری قید شده باشد. |
گواهی ثبت علامت تجاری/ اجازه استفاده از علامت تجاری باید از سازمان ثبت اسناد و املاک کشور (اداره ثبت علائم تجاری – اداره مالکیت معنوی) و به انضمام تصویر روزنامه رسمی ارائه گردد. |
6 |
الف - در مواردی که نام فرآورده- مشخصات بسته بندی- اوزان مورد درخواست و فرمول ساخت(یا یکی از آنها) با پروانه ساخت متعلق به کارگاه سفارش گیرنده یکی نباشد فرم سه برگی ساخت با تائید و مهر و امضا مسئول فنی ناظر بر تولید قراردادی باید ارائه گردد (جهت دریافت فرم سه برگی ساخت اینجا کلیک کنید) ب- در صورتی که نام فرآورده- مشخصات بسته بندی- اوزان مورد درخواست و فرمول ساخت با پروانه ساخت متعلق به کارخانه سفارش گیرنده یکی باشد فرم نظریه کارشناسی به صورت خام به مدارک اضافه شود (جهت دریافت فرم نظریه کارشناسی کلیک نمایید) |
|
7 |
تصویر پروانه بهداشتی ساخت متعلق به کارگاه سفارش گیرنده |
پروانه ساخت معتبر همان فرآورده درخواستی و یا محصول مشابه آن |
8 |
داشتن امتیازPPRPS برابر حداقل 80 کارگاه تولیدی برابر مقررات مربوطه |
تایید توسط کارشناس/کارشناسان معاونت غذا و دارو یا شبکه های بهداشت ودرمان شهرستان مربوطه |
9 |
تعهد محضری کتبی مشترک مدیر عامل کارگاه تولیدی و دارنده نام تجاری و مسئول فنی معرفی شده ناظر بر تولید ومسئول فنی شرکت توزیع کننده (درصورت وجود) در حوزه مسئولیت که موارد توضیح روبرو باید در آن لحاظ شده باشد |
1-تضمین سلامت و کیفیت فرآورده مورد سفارش در حین تولید، نگهداری، توزیع و عرضه 2- تقبل مسئولیت پاسخگویی در برابر هرگونه عدم انطباق فرآورده در زمان تولید، نگهداری، توزیع و یا عرضه فرآورده 3- رعایت مفاد مندرج در ماده 11 قانون مواد خوردنی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی 4- مسئولیت پاسخگویی حقوقی |
10 |
تعهد نامه محضری رعایت موارد مندرج در طرح برچسب و الزامات مندرج در ضابطه برچسب گذاری که این موارد باید در آن قید گردد:1- تضمین سلامت و کیفیت فرآورده مورد سفارش در حین تولید، نگهداری، توزیع و عرضه 2- تقبل مسئولیت پاسخگویی در برابر هرگونه عدم انطباق فرآورده در زمان تولید، نگهداری، توزیع و یا عرضه فرآورده 3 -رعایت مفاد مندرج در ماده 11 قانون مواد خوردنی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی 4 - مسئولیت پاسخگویی حقوقی |
جهت دریافت نمونه اینجا کلیک کنید
|
11 |
طرح برچسب ممهور به مهر سفارش دهنده و سفارش گیرنده و مسئول فنی ناظر و امضای آنها |
مطابق با ماده 11 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی و درج عبارت « به سفارش (نام موسسه یا کارخانه دارنده نام تجاری درج گردد)» |
12 |
ارائه مدارک و مستندات بین المللی مربوطه |
در صورتی که فرآورده فاقد مقررات ملی بوده و یا براساس تحقیقات فرموله شده باشد |
13 |
ارائه کد GTIN از مرکز شماره گذاری کالا و خدمات ایران |
|
تبصره (1) پروانه برابردستورالعمل های ارسالی تمدید می گردد.
تبصره (2)کارگاه تولیدکننده حق واگذاری تولید به غیر را ندارد.
تبصره(3) لازم است کلیه موارد به صورت تایپ شده تحویل معاونت غذا و دارو اصفهان گردد.
تبصره (4) - بر روی رسید بانکی نام سفارش دهنده و سفارش گیرنده و نام فرآورده به صورت خوانا ذکر شود2- مبلغ ذکر شده به ازای یک فقره فرم سه برگی می باشد . درصورتی که متقاضی بیش از یک فقره پروانه ساخت می باشید می توانید مبالغ را در یک رسید بانکی تجمیع نمایید.