جلسه آموزش و هماهنگی مسئولین فنی ، شاغل در واحدهای تولیدی فرآورده های لبنی تحت پوشش معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
در تاریخ1401/10/13، با حضور حدود 100نفر از مسئولین فنی شاغل در کارخانجات و کارگاه های تولید فرآورده های لبنی استان جلسه ای برگزار گردید در این جلسه در خصوص تشدید نظارت ضوابط و مقررات حمل و دریافت شیر خام، ضوابط و مقررات حمل و توزیع فرآورده های لبنی، کنترل آب مصرفی، ابلاغ و تبیین دستورالعمل اجرایی نحوه تشخیص و رسیدگی به تخلفات و جرایم واحدهای تولید و نگهداری فرآورده های غذایی و آشامیدنی و همچنین تبیین مقررات استفاده از مواد اولیه وارداتی و دستورالعمل اجرایی نحوه رسیدگی به خطاها و تخلفات سامانه TTAC انجام گرفت و در انتها ضوابط فنی و بهداشتی تأسیس و بهره برداری کارخانجات لبنی که آموزش داده شده بود، آزمون حضوری انجام گرفت.