رفتن به محتوای اصلی
x

جلسه توجیهی آموزش حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبارهای نگهداری مواد غذایی و آشامیدنی

جلسه توجیهی آموزش حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبارهای نگهداری مواد غذایی و آشامیدنی با دعوت از مدیران و مسئولین فنی انبارهای نگهداری در سطح استان در تاریخ 28/01/1403 در محل سالن اجتماعات معاونت با حضورمهندس هادیان مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی، رئیس اداره مواد غذایی و آشامیدنی و کارشناسان مرتبط برگزار گردید. در این جلسه ضمن بررسی و مرور ضوابط بهداشتی انبارهای نگهداری از جمله وضعیت محوطه انبار، شرایط ساختمانی و مستندات مورد نیاز بر لزوم اجرای کلیه ضوابط لازم جهت اخذ پروانه تاسیس و بهره برداری انبارهای نگهداری تاکید گردید. همچنین مقرر گردید انبارهای مورد نظر با ارئه برنامه زمانبندی نسبت به ارتقای بهداشتی وضعیت موجود به منظور کسب امتیاز بالاتر اقدام نمایند.