رفتن به محتوای اصلی
x

حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات

1. حداقل ضوابط تأسيس وبهره برداري كارخانجات توليدكننده آبميوه وفرآورده هاي سبزيجات و...

2. حداقل ضوابط تأسيس وبهره برداري كارخانجات توليدكننده  نمك طعام

3. حداقل ضوابط تأسيس و بهره برداري كارخانجات توليدكننده فرآورده ها ي كنسروي و نيمه كنسروي

4. حداقل ضوابط تأسيس وبهره برداري كارخانجات توليدكننده فرآورده هاي پاستا

5. حداقل ضوابط تأسيس وبهره برداري كارخانجات توليدكننده فرآورده هاي گوشتي

6. حداقل ضوابط تأسيس وبهره برداري كارخانجات توليد كننده فرآورده هاي لبني

7. حداقل ضوابط تأسيس وبهره برداري واحدهاي توليد كننده خشكبار

8. حداقل ضوابط تأسيس وبهره برداري كارخانجات توليد كننده ماده اوليه وتوليدكنندگان ظروف نچسب

9. حداقل ضوابط فني و بهداشتي تأسيس وبهره برداري واحدهاي توليدوبسته بندي صنايع غذايي

10. حداقل ضوابط تأسيس وبهره برداري واحدهاي توليدكننده اسانس ،عرقيات وعصاره هاي گياهي

11. حداقل ضوابط تأسيس وبهره برداري واحدهاي توليد كننده قند وشكر

12. حداقل ضوابط تأسيس وبهره برداري واحدهاي توليدكننده فرآورده هاي تخم مرغ

13. حداقل ضوابط تأسيس وبهره برداري واحدهاي توليدكننده مقوا جهت بسته بندي مواد خوراكي

14. حداقل ضوابط تأسيس وبهره برداري واحدهاي توليدكننده غذاهاي آماده ونيمه آماده مصرفي

15. حداقل ضوابط تأسيس وبهره برداري واحدهاي آماده سازي وبسته بندي حبوبات و غلات

16. حداقل ضوابط تأسيس وبهره برداري واحدهاي توليدكننده شكلات و فرآورده هاي كاكائويي

17. حداقل ضوابط تأسيس وبهره برداري واحدهاي توليدكننده انواع آدامس

18. حداقل ضوابط تأسيس وبهره برداري واحدهاي توليدكننده انواع فرآورده هاي سيب زميني وغلات

19. حداقل ضوابط تأسيس وبهره برداري واحدهاي توليدكننده فراورده هاي آردي غيرپاستا

20. حداقل ضوابط تأسيس وبهره برداري واحدهاي توليدكننده انواع سبزيجات تازه و منجمد وخشك

21. حداقل ضوابط تأسيس وبهره برداري انواع واحدهاي توليدكننده انواع تافي وآبنبات

22. حداقل ضوابط تأسيس وبهره برداري  واحدهاي توليدكننده يخ

23. حداقل ضوابط تأسيس و بهره برداري واحدهاي توليدكننده روغن هاي خوراكي خام گياهي

24. حداقل ضوابط تأسيس وبهره برداري واحدهاي توليدكننده حلوا ارده

25. حداقل ضوابط تأسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده ومصرف کننده ظروف پلیمری به منظور بسته بندی روغن های خوراکی

26. حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ساندویچهای سرد

27. حداقل ضوابط برچسب گذاری مواد غذایی و مکملهای رژیمی -غذایی ،ورزشی

28. حداقل ضوابط تأسيس وبهره برداري واحدهاي توليدكننده روغنهاي گياهي خوراكي و مارگارين

29. حداقل ضوابط فنی و بهداشتی نانوائیها

30. حداقل ضابطه فنی و بهداشتی کارگاههای تولید وبسته بندی فرآورده های غذایی

31. حداقل ضوابط تاسيس، بهره برداري و توليد كارخانه هاي توليدكننده انواع آرد گندم (به همراه آرد ساير غلات و حبوبات)