چک لیست مدارک مورد نیاز جهت صدور پروانه مسئول فنی حوزه غذایی و آشامیدنی
ردیف | عنوان مدرک | توضیحات
|
1 | درخواست كتبي به عنوان معاونت غذا ودارو/ شبکه بهداشت و درمان شهرستان مربوطه | |
2 | نامه استعفای مسئول فنی قبلی | - |
3 | پروانه فیزیکی مسئول فنی قبلی | در صورت دریافت اصل مدرک از معاونت |
4 | تصویر مدرک تحصیلی همراه با تاییدیه ارزش تحصیلی | درصورت ارائه مدرک تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد و بالاتر مدرک تحصیلی مقطع قبلی هم باید ارائه گردد. |
5 |
گواهی امضا مسئول فنی صادره توسط یکی از دفاتر اسناد رسمی
| - |
6 | سوابق کاری مرتبط با صنعت مورد نظر | - |
7 | تصویر کارت فعالیت مسئول فنی در سامانه TTAC همراه با ذ کر تاریخ اعتبار حداقل یکسال | ممهور شده به مهر و امضا مسئول فنی ومدیرعامل |
8 | گواهی دوره های آموزشی مرتبط " ج " | صرفا گواهی های با عناوین مورد تایید در سامانه TTAC |
9 | ارائه یک قطعه عکس" الف" | پرسنلی با پس زمینه سفید (سایز 3*4) |
10 | ارائه برگه پرداخت مبلغ مربوطه حاوی شماره پیگیری و تاریخ واریز مبلغ صدور پروانه مسئول فنی که در مرحله اخذ کارت فعالیت پرداخت شده است "ب" | از طریق سامانه TTAC |
11 | تصویر صفحه دوم ثبت منبع | مشخص بودن خطوط تولیدی |
12 | ارائه شماره و تاریخ ثبت منبع |
|
تذکر:
الف-در مورد عکس موارد زیر رعایت شود:
1-نام و نام خانوادگی و شماره ملی و نام کارخانه در پشت عکس نوشته شود.
2-عکس داخل یک پاکت، متناسب با اندازه عکس قرارداده شود.
ب - از طریق سامانه TTAC- مدیریت پروانه ها- درگاه پرداخت الکترونیک- انتخاب مجوز مسئول فنی- انتخاب سرویس مابه تفاوت صدور پروانه جانشین شرکت ها کارگاه ها کارخانه ، شرکت پخش مواد اولیه فراورده های غذایی و آشامیدنی (توسط مدیر)
ج – درصورتی که مسئول فنی دارای سابقه بیش از یکسال در حوزه غذایی و آشامیدنی می باشد دوره های گذرانده شده حد اکثر تا 2 سال قبل باید ارائه نماید.