رفتن به محتوای اصلی
x

غذای سالم، اولویت سلامت جامعه؛ حمایت سازمان غذا و دارو از صنعت غذا

معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو با تأکید بر اهمیت نقش صنعت غذا در سلامت جامعه، از رویکرد این سازمان برای تسهیل امور تولیدکنندگان و نظارت بر کیفیت، ایمنی و استانداردهای مواد غذایی خبر داد. وی گفت مدیران صنایع غذایی در خط مقدم جبهه اقتصادی هستند و باید با همکاری دولت و تولیدکنندگان چالش‌ها را پشت سر بگذاریم.

 
 
دکتر مهدی پیرصالحی، معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو، درحاشیه گردهمایی بزرگ صنعت غذای استان اصفهان در گفتگو با ایفدانا اظهار کرد: صنعت غذا نقش بسیار مؤثری در سلامت و کیفیت زندگی مردم دارد. ازاین‌رو، سازمان غذا و دارو نظارت جدی بر کیفیت، ایمنی و استانداردهای مواد غذایی دارد تا اطمینان حاصل شود که غذایی که به دست مردم می‌رسد، سالم و باکیفیت است.
 
وی با اشاره به اهمیت تغذیه سالم در جامعه امروز افزود: باتوجه‌به افزایش آگاهی مردم، تقاضا برای غذای سالم بیشتر شده است. این مسئله فرصتی برای فعالان حوزه غذاست تا با نوآوری و بهبود فرایندهای تولید، سهم خود را در بازارهای داخلی و جهانی افزایش دهند.
 
رئیس سازمان غذا و دارو به چالش‌های موجود در صنعت غذا نیز اشاره کرد و گفت: مشکلاتی همچون تحریم‌ها، محدودیت‌های تأمین مواد اولیه و مسائل نقدینگی موانعی پیش روی صنعت غذا هستند که نیازمند همکاری و حمایت دولت است تا مسیر تولید و صادرات هموارتر شود.
 
دکتر پیرصالحی در ادامه سه محور اصلی مورد تأکید سازمان غذا و دارو را بیان کرد:نخست، رعایت اصول بهداشتی از ابتدای زنجیره تولید تا مصرف؛ دوم، سرمایه‌گذاری در نوآوری و تحقیق‌وتوسعه برای ارتقای کیفیت محصولات؛ و سوم، شفاف‌سازی اطلاعات از طریق برچسب‌گذاری دقیق و شفاف محصولات غذایی.
 
وی خاطرنشان کرد: سازمان غذا و دارو متعهد است تا حد امکان فرآیندهای بروکراتیک را کاهش دهد و مسائل و درخواست‌های تولیدکنندگان را سریع‌تر بشنود. مدیران صنایع غذایی در خط مقدم جبهه اقتصادی کشور هستند و برای تحقق اهداف سلامت جامعه، به حمایت و پشتیبانی نیاز دارند.
 
معاون وزیر بهداشت در پایان گفت: همکاری نزدیک میان سازمان‌های نظارتی و تولیدکنندگان، لازمه ارتقای کیفیت و سلامت مواد غذایی است. ما معتقدیم که این همراهی می‌تواند موجب جلب اعتماد مصرف‌کنندگان در بازارهای داخلی و جهانی شود.