موضوع : جلسه فصلی با مسوولین فنی واحدهای تولید فرآورده های لبنی در معاونت غذا و دارو برگزار شد
جلسه فصلی مسوولین فنی واحدهای تولید فراورده های لبنی استان، ۳۱ مرداد ماه سال ۱۴۰۲ در سالن اجتماعات معاونت با حضور ۱۰۰ نفر از مسوولین فنی و کارشناس مسوول و کارشناسان بخش نظارت بر فراورده های لبنی، نوشیدنی معاونت غذا و دارو برگزار و موارد ذیل توسط مهندس بدیعی، مهندس سلطانی ، مهندس اعرابی ارائه گردید.
۱.تبیین دستورالعمل راهکارهای مقابله با "" وبا ""
۲. تبیین دستورالعمل راهکارهای مقابله با گرد و غبار
۳. شرایط و ضوابط اخذ مجوز بهداشتی خودرو های حمل فراورده های غذایی
۴.تبیین نتایج آزمایشات تشدید نظارت در فصل بهار و تابستان سال ۱۴۰۲
۵. بازآموزی و مرور مباحث مربوط به نحوه استفاده از ثبت منبع و الزامات مربوطه و نحوه استفاده از راهنما و جدول EXCEL راهنمای گروه و دسته.
۶.تبیین شرح وظایف قانونی، تکالیف و اختیارات مسوولین فنی
۷. مرور مقالات مربوط به نقش و اهمیت استفاده از انواع رنت حیوانی، گیاهی، میکروب و نوترکیب در تولید پنیر و بیان مزایا و معایب هر یک.
۸.تبیین ضوابط، مقررات مربوط به تبلیغات کالاها و خدمات آسیب رسان به سلامت
۹. تبیین مقررات مربوط به مکاتبات، مراجعات، ارتباطات ارباب رجوع با مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی آرایشی و بهداشتی
۱۰. تاکید بر پاسخگویی صحیح و به موقع مکاتبات و ابلاغیه ها و اخطاریه ها و ارسال نتایج اقدامات انجام شده پس از بازدیدهای کارشناسی.
۱۱. تاکید بر هماهنگی با مدیریت جهت تعیین تکلیف فراورده های نامنطبق فراخوان و جمع آوری شده.
۱۱. برگزاری آزمون الکترونیک از محتواهای آموزشی بارگذاری شده در گروه لبنیات و صنایع وابسته و مباحث ارائه شده در جلسه.