رفتن به محتوای اصلی
x

هشدار درباره مصرف آمپول مونجارو / کاهش وزن با نظر پزشک مدیریت شود

به گزارش ایفدانا، روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: پیرو گزارش ها  آمپول مونجارو (Mounjaro) با نام ژنریک تیرزپاتاید که به‌صورت قاچاق از کشورهای مختلف وارد کشور می‌شود، فاقد هرگونه مجوز رسمی از این سازمان است و در فهرست داروهای مجاز کشور به ثبت نرسیده است.

🔹در این اطلاعیه آمده است: متأسفانه گزارش‌ها حاکی از افزایش تقاضا برای این فرآورده قاچاق است که موجب شکل‌گیری  تجارت سیاه برخی افراد و مراکز فاقد صلاحیت در حوزه سلامت شده است. این روند نگران‌کننده، بستری برای تجویزهای غیرضروری و مصرف خودسرانه این دارو توسط سودجویان فراهم کرده است.

🔸سازمان غذا و دارو با تأکید بر حساسیت بالای این دارو نسبت به شرایط نگهداری، به‌ویژه ضرورت رعایت دقیق زنجیره سرد، هشدار داد: عدم رعایت شرایط نگهداری می‌تواند منجر به کاهش اثربخشی و بروز خطرات جدی برای مصرف‌کننده شود. همچنین، عرضه انواع تقلبی این فرآورده با بسته‌بندی مشابه و قیمت‌های گزاف تا ۵۰ میلیون تومان برای هر قلم در ماه، از دیگر نگرانی‌های جدی در این خصوص است.

🔹این سازمان در پایان از عموم مردم خواست به‌منظور مدیریت و کاهش وزن، صرفاً به پزشکان متخصص و مجاز مراجعه کنند و از مصرف هرگونه دارو یا فرآورده‌ای که خارج از شبکه رسمی و بدون تأیید سازمان غذا و دارو عرضه می‌شود، به‌طور جدی خودداری نمایند