پلمپ کارگاه غیر مجاز تولید و بسته بندی غیر بهداشتی سرکه
به گزارش ایفدانا به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
با دستور مقام محترم قضایی کارگاه غیر مجاز تولید و بسته بندی غیر بهداشتی سرکه توسط کارشناسان و بازرسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو در اصفهان پلمب گردید.
حسب شناسایی و کشف کارگاهی غیر مجاز توسط نیروهای انتظامی کلانتری ۱۵ در منطقه شش راه، پیرو هماهنگی های به عمل آمده با معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان توسط کلانتری ۱۵، با دستور مدیر نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو ، کارشناسان و بازرسان این مدیریت در روز سه شنبه مورخ ۹خرداد ماه به محل کارگاه اعزام و ضمن بازرسی از مراحل تولید و بسته بندی سرکه در شرایط غیر بهداشتی با همکاری مامورین کلانتری و دستور مقام محترم قضایی اقدام به پلمب محل نمودند.
همچنین متصدی کارگاه با دستور مقام قضایی بازداشت و پرونده جهت انجام مراحل قانونی به دادگاه ارجاع گردید.
در این واحد غیر مجاز حدود ۵۰ هزار لیتر سرکه در شرایط کاملا غیر بهداشتی و آلوده، تولید شده که ضمن نمونه برداری توسط کارشناسان و بازرسان معاونت غذا و دارو جهت انجام آنالیزهای لازم توسط آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و دارو ضمن تنظیم صورتجلسه توقیف ، اقدامات لازم به عمل آمد.
لازم به ذکر است این کارگاه غیر مجاز در شرایط غیر بهداشتی اقدام به تولید و بسته بندی سرکه غیر بهداشتی و فروش آن در سطح عرضه نموده و باعث تهدید سلامت هموطنان و مردم شده است.
در پایان بازرسی محل بوسیله سه حلقه سیم و سرب و سه برچسب پلمب درب کارگاه پلمب گردید.
آگاه سازی عمومی هموطنان برای جلوگیری از خرید و مصرف مواد غذایی فاقد پروانه های بهداشتی اطلاع رسانی می شود.
لازم به توضیح است که مصرف محصولات غذایی دارای پروانه های بهداشتی سازمان غذا و دارو ضامن سلامتی مردم بوده و باورهای غیرواقع در خصوص مصرف محصولات سنتی می تواند باعث تهدید سلامت عمومی گردد.