رفتن به محتوای اصلی
x

گزارش بازدید کشیک نوروزی در عصر دوشنبه مورخ ۷ فروردین ماه 1402 کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی از کارخانجات و شرکت های تولید مواد غذایی

به گزارش ایفدانا به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی
 بازدید کشیک نوروزی در عصر دوشنبه مورخ ۷  فروردین ماه 1402 کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی از کارخانجات و شرکت های تولید مواد غذایی مستقر در شهرک محمودآبادی اصفهان و واحد‌های کارگاهی سطح شهر 

- بازدید کارگاه آقای امیر حسین آریا تولید کننده انواع گز و میوه خشک و بسته بندی زعفران با نام تجاری آریا و ارزیابی شرایط تولید و بسته بندی محصولات واحد و بررسی شرایط بهداشتی بسته بندی انواع محصولات با توجه به پروانه های بهداشتی ساخت محصولات و بررسی شرایط نگهداری مواد اولیه در انبار 
همچنین بازدید از سالن در حال راه اندازی تولید و بسته بندی میوه خشک و گزارش مسول فنی واحد در خصوص اقدامات صورت گرفته جهت نصب تجهیزات تولید و بسته بندی و نحوه فرآوری و انبارش مواد اولیه و محصولات و راهنمایی های مسول محترم بخش نظارت بر فرآورده های خشکبار جهت نحوه چیدمان خط تولید و لزوم هماهنگی های کارشناسانه با مدیریت نظارت بر مواد غذایی معاونت قبل از بهره برداری از واحد
در ادامه بازدید از واحد پولک و نبات این واحد تولیدی نیز توسط کارشناسان بازرسی و با توجه به غیر فعال بودن این واحد مقرر گردید جهت هماهنگی های لازم با مدیریت نظارت جلسه ای با حضور متصدی و مسول فنی واحد تشکیل شود.


- بازدید کارگاه آقای حسین برنجکوب تولید کننده انواع گز و سوهان با نام تجاری نسرین  واقع در خیابان امام خمینی و ارزیابی شرایط تولید و بسته بندی محصولات واحد و بررسی شرایط بهداشتی بسته بندی انواع محصول گز و سوهان با توجه به پروانه های بهداشتی ساخت محصولات و بررسی شرایط تامین مواد اولیه و اقدامات بهداشتی توسط کارگاه جهت ارتقا کیفیت محصولات تولیدی
همچنین جهت اخذ مجوزهای بهداشتی تولید و بسته بندی محصول پولکی و نبات راهنمایی های لازم توسط کارشناسان به مدیریت واحد تولیدی به عمل آمد.

-بازدید کارخانه / شرکت پگاه اصفهان با نام تجاری پگاه تولید کننده انواع فرآورده های لبنی ، شیر و ماست و خامه و شیر خشک و پنیر و دوغ و....  توسط بازرسان اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی و پایش شرایط بهداشتی تولید و بسته بندی و محصولات نگهداری شده در انبارهای کارخانه و بازدید کلیه قسمت های کارخانه اعم از سالن های تولید و بسته بندی و انبارها و محصول کارخانه
در این بازدید که حدود ۵ ساعت به طول انجامید از کلیه سالنهای تولید به همراه مسولین فنی شیفت عصر کارخانه بازرسی صورت گرفت.
سالن تولید و بسته بندی انواع پنیر uf ، سالن تولید و بسته بندی انواع دوغ و ماست و واحد تولید و بسته بندی پنیر خامه ای ، سالن تولید و بسته بندی شیر خشک و آب پنیر، سردخانه های پنیر اولیه و پنیر پیتزا، سالن تولید و بسته بندی انواع محصولات استریل و کلیه انبارهای مواد اولیه و محصولات و قرنطینه بازرسی گردید.
در این بازرسی در زمان افطار کارشناسان معاونت افطار میهمان شرکت پگاه اصفهان بودند و روزه خود را به همراه مسولین فنی کارخانه افطار نمودند.
با توجه به همراهی مسولین فنی کارخانه در طول بازرسی کارشناسان معاونت از زحمات آقایان مهندس هاشمی و احمدی و حسینی کمال تشکر و قدردانی را داشتند.

لازم به ذکر است بازدید از برخی کارخانجات شهرک صنعتی محمود آبادی بدلیل تعطیلی واحد‌های تولیدی در ایام نوروز میسر نبود.
لازم به ذکر است در تمام بازرسی ها صورتجلسه بازرسی تنظیم و به امضا کارشناسان و مدیر عامل و مسول فنی شرکت/کارخانه رسید.