گزارش بازدید کشیک نوروزی صبح وعصر روز جمعه مورخ 11فروردین ماه 1402 کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی
بازدید از کارگاه آقای علی ضیایی با عنوان شهر پروتئین تولید کننده انواع فرآورده های گوشتی
کنترل و پایش شرایط تولید و بسته بندی و بررسی شرایط انبارهای مواد اولیه و محصول انجام شد و در خصوص نکات لازم جهت ارتقا و بهینه شدن شرایط تولید با مدیر و مسئول فنی حاضر در کارگاه گفتگو شد
بازدید از شرکت زمزم اصفهان بررسی شرایط بهداشتی تولید و بسته بندی این واحد تولیدی و بازدید کلیه قسمت های کارخانه اعم از سالن های تولید و بسته بندی ،انبارهای مواد اولیه و محصول وبررسی نتایج آزمایشات کنترل کیفیت
بازدید سطح عرضه به منظور بررسی و پاسخگویی سوالات طرح کمپین تشدید نظارت سطح عرضه نوروزی از فروشگاه سینیور مارکت و .... جهت پایش طرح لیبل محصولات غذایی و آشامیدنی با سامانه نظارت و ارزیابی انجام شد
لازم به ذکر است در بازرسی ها صورتجلسه گزارش بازدید تنظیم و به امضا کارشناس و مدیر عامل و مسول فنی شرکت/کارخانه رسید.