| دستورالعمل تعیین نام و ادعا در فرآورده های آرایشی و بهداشتی-19 شهریور 1402 |
| دستورالعمل نحوه ی اطلاع رسانی امور پزشکی و تبلیغات و انتشار آگهی های دارویی، مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی، بهداشتی |
| بخشنامه نحوه استعلام IRC های صادره از سامانه TTAC |
| حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تولید ماده اولیه و ظروف نچسب با استفاده از PTFE جهت تهیه و پخت مواد خوردنی و آشامیدنی |
| دستورالعمل صدور پروانه مسئول فنی شرکتهای متقاضی تولید قراردادی |
| بخشنامه راهنمای ثبت فرآورده جدید در TTAC در حوزه آرایشی و بهداشتی |
| بخشنامه "دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی و صدور/ تمدید و اصلاح انواع پروانه های ساخت کارخانه/کارگاه" |
| دستورالعمل محصولات غذایی تراریخته |
| دستورالعمل صادرات فرآوردههای شیلاتی صادراتی به اتحادیه اقتصادی اوراسیا |
| کلیه پرداخت های تعرفه ماده 24 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت بصورت الکترونیکی در سامانه تی تک |
| راهنمای ثبت درخواست پروانه فرآورده آرایشی و بهداشتی |
| ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ساندویچ های سرد آماده مصرف |
| - دستورالعمل اجرایی فرایند بررسی و صدور، تمدید و لغو مجوزهای بهداشتی برای موجودات زنده تغییر ژنتیکی یافته و فرآورده های غذایی مرتبط با آنها / (پیوست ها) |
| - راهنمای سامانه ثبت اشخاص حقیقی و حقوقی (مربوط به ضدعفونی کننده ها) |
| - نحوه درخواست پروانه های بهداشتی ثبت منبع (تاسیس وبهره برداری) |
| - ثبت اطلاعات مراکز نگهداری،توزیع و پخش مواد اولیه و فرآوده های غذایی و آشامیدنی |
| - حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تولید انواع سوسیس و کالباس حرارت دیده (شناسه بهداشتی کارگاهی) |
| - بخشنامه های برچسب گذاری محصولات تراریخته |
| - بخشنامه ضوابط محصولات پلیمری |
| - دستورالعمل ارسال گزارشات سه ماهه ارزیابی و عملکرد معاونت های سراسر کشور ( فایل اکسل ) |
| - پایش و پالایش برچسب گذاری ( فرم پذیرش مسئولیت / فایل اکسل) |
| - دستورالعمل اجرايي نحوه صدور، اصلاح و تمديد پروانه هاي بهداشتي جهت شركت نگهداري، پخش و توزيع فرآورده هاي غذايي، آرايشي و بهداشتي |
| - دستور العمل اجرايي "نحوه بررسي و افزايش زمان ماندگاري مواد اوليه غذايي و آرايشي و بهداشتي" (بازنگري دوم) |
| - دستورالعمل اجرايي "نحوه صدور، اصلاح و تمديد پروانه هاي بهداشتي انبارهاي نگهداري مواد و فرآورده هاي غذايي و آشامیدنی" |
| - حداقل ضوابط فني و بهداشتي "انبارهاي نگهداري مواد و فرآورده هاي غذايي، آرايشي و بهداشتي" (بازنگري اول) |
| - دستورالعمل اجرايي "نحوه صدور، اصلاح و تمديد پروانه هاي بهداشتي جهت شركت نگهداري، پخش و توزيع فرآورده هاي غذايي، آرايشي و بهداشتي" |
| - دستورالعمل اجرايي "نحوه صدور، اصلاح و تمديد پروانه تاسيس و بهره برداري واحدهاي كيترينگ" |
| - حداقل ضوابط فني و بهداشتي "واحدهاي كيترينگ" |
| - دستورالعمل نحوه صدور پروانه بهداشتی بسته بندی بالک فرآورده های آرایشی وبهداشتی |
| - آخرین چارت مسئولین فنی ، شرکتهای آرایشی و بهداشتی - پخش - وارد کننده - انبارها و کترینگ (1401/3/24) |
| - دستورالعملهای مربوط به اداره آرایشی وبهداشتی |
| - دستورالعملهای مربوط به موادخوراکی وآشامیدنی |
| - دستورالعمل ساخت و ورود مواد غذایی ، مکملهای داروئی و غذايي |
| - آئين نامه اجرائي ماده 8و9 |
| - آئين نامه هاي اجرايي ماده 7 قانون مواد خوراكي آشاميدني |
| - بخشنامه هاي جديد (89/4/17) |
| - كنترل برچسب محصولات مشمول قانون مواد غذايي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي |
| - دستورالعمل نحوه صدور پروانه صلاحیت مسئول فنی |
| - دستورالعمل نحوه صدور پروانه ساخت با چند نام تجاری |
| - دستورالعمل نحوه درخواست تغییرنام تجاری در متن پروانه ساخت |
| - دستورالعمل نحوه درخواست تغییر فرمولاسیون پروانه ساخت وزارت بهداشت |
| - دستورالعمل نحوه تغییر/افزایش /اصلاح اوزان |
| - دستورالعمل نحوه درخواست تغییر نام/ آدرس کارخانه مندرج در متن پروانه ساخت |
| - دستورالعمل نحوه صدورپروانه ساخت |
| - دستورالعمل اصلاح پروانه بهره برداری |
| - دستورالعمل نحوه بررسی ،صدورپروانه بهره برداری |
| - دستورالعمل نحوه استعفای مسئول فنی |
| - دستورالعمل درج نشانگر تغذيه اي |
| - راهنماي درج نشانگرتغذيه اي |
| - راهنمای صدور گواهی بهداشت |
| - ضوابط و معیارهای استقرارکارخانجات تولید و بسته بندی و اماکن دامی |