بازدید معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از واحدهای تولیدی تجهیزات پزشکی

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، معاون غذا و دارو از دو واحد تولیدی تجهیزات پزشکی مهرطب جی و صفا بهبود مهرآیین مورخ 15 دی ماه سالجاری بازدید نمودند.

دکتر اعتباری معاون غذا و دارو ضمن تقدیر از تلاش تولیدکنندگان و شنیدن مسائل و مشکلات ایشان، اظهار کرد: با توجه به ظرفیت و پتانسیل بخش خصوصی و تفویض صدور پروانه‌های تولید به دانشگاه‌ها که موجب رفع موانع و تسهیل شرایط برای تولیدکنندگان جهت دریافت مجوز تولید شده است، استان اصفهان در آینده نزدیک قابلیت تبدیل شدن به قطب تولید تجهیزات پزشکی کشور را دارد.

ایشان همچنین ضمن تاکید بر توجه و اهمیت کیفیت تولیدات داخل، حمایت و رفع موانع تولید را از اولویت کاری معاونت غذا و دارو دانستند.

در این بازدید مدیر نظارت و ارزیابی تجهیزات پزشکی و کارشناسان این مدیریت، معاون غذا و دارو را همراهی نمودند.