بازدید کارشناسان تجهیزات پزشکی مراکز درمانی از خط تولید شرکت دانش بنیان بهیار صنعت سپاهان و نمایشگاه تجهیزات پزشکی

با توجه به لزوم آشنایی بیشتر کارشناسان تجهیزات پزشکی مراکز درمانی با توانمندی ها و دستاوردهای شرکتهای تولیدی تجهیزات پزشکی ؛ بازدید از خط تولید شرکت دانش بنیان بهیار صنعت سپاهان و همچنین بازدید از نمایشگاه تجهیزات پزشکی در تاریخ 24/11/1402 به همت مدیریت تجهیزات پزشکی انجام شد. در این بازدید که با حضور کارشناسان تجهیزات پزشکی شاغل در مراکز درمانی، دانشکده ها و ستاد دانشگاه علوم پزشکی اصفهان همراه بود ضمن بازدید از خط تولید و واحد تحقیق و توسعه شرکت مذکور، مباحثی از جمله توانمندی ها و دستاوردهای جدید شرکت ها در حوزه تجهیزات پزشکی، آشنایی با فرآیند تولید تجهیزات پرتو درمانی همچون دستگاه شتابدهنده خطی پزشکی و انواع تجهیزات تشخیصی تصویربرداری پزشکی و....  مطرح گردید.