برگزاری دوره آموزشی مشکلات کیفی، حوادث ناگوار و بازفراخوانی تجهیزات و ملزومات پزشکی( MDR ) 1400/10/5

دوره آموزشی گزارش مشکلات کیفی، حوادث ناگوار و بازفراخوانی تجهیزات پزشکی دوره با حضور مدیریت نظارت و ارزیابی تجهیزات پزشکی سرکار خانم مهندس فرخی، کارشناس نظارت و ارزیابی تجهیزات پزشکی و رابطین MDR معرفی شده از سمت مراکز درمانی استان اصفهان در تاریخ 1400/10/5 به صورت وبینار آموزشی برگزار گردید. در این دوره آموزشی پس از بیان مطالبی در ارتباط با اهمیت گزارش‌دهی مشکلات کیفی و حوادث ناگوار، دستورالعمل گزارش مشکلات کیفی، حوادث ناگوار و بازفراخوانی تجهیزات پزشکی و بندهای مرتبط در آئین نامه فعالیت در حوزه تجهیزات پزشکی تشریح گردید. همچنین در این دوره پس از تبیین تعاریف مشکل کیفی و حادثه ناگوار نحوه ثبت گزارش مشکلات کیفی توسط مراکز درمانی و عموم مردم آموزش داده شد. در انتهای دوره آموزشی نیز روند بررسی گزارشات مشکلات کیفی در دانشگاه‌ها و شرایط بازفراخوانی تجهیزات پزشکی از سطح توزیع، عرضه و کاربری برای رابطین MDR توضیح داده شد.