برگزاری دومین همایش سالانه مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اسفند ماه 1402

دومین همایش سالانه مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان پنج شنبه هفدهم اسفند ماه 1402 با حضور جمعی از معاونین، مدیران ارشد، مدیران مراکز درمانی و کارشناسان مهندسی پزشکی مراکز بهداشتی و درمانی دانشگاه برگزار شد.

در این همایش که سالانه در گرامیداشت روز مهندس و قدردانی از یکسال زحمات متخصصین مهندسی پزشکی دانشگاه برگزار میگردد، علاوه بر بیان عملکرد و برنامه های آتی مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه، عملکرد واحدهای مهندسی پزشکی تابعه دانشگاه مورد ارزیابی قرار گرفت. معاونین توسعه مدیریت و منابع و غذا و دارو دانشگاه در بیاناتی ضمن قدردانی از زحمات متخصصین مهندسی پزشکی دانشگاه و تبریک روز مهندس، بر حرکت علمی و پرشتاب مدیریت یکپارچه تجهیزات پزشکی دانشگاه و تلاش در مسیر رفع موانع و چالش های پیش رو تاکید کردند.

به این ترتیب و با بررسی شاخص های عملیاتی بر اساس اصول مدیریت مبتنی بر داده، واحدهای مهندسی پزشکی بیمارستانهای امین، الزهرا(س) و امیرالمونین(ع) شهرضا و مراکز بهداشت شماره دو، شبکه بهداشت شهرضا و مرکز بهداشت شماره یک به عنوان واحدهای برتر و واحد مهندسی پزشکی بیمارستان حضرت محمد(ص) میمه با  بیشترین درصد پیشرفت عملکرد در سال گذشته حائز دریافت تندیس دومین همایش مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه شدند.

همچنین در این همایش از سی سال خدمات بازنشستگان واحدهای تجهیزات پزشکی و تعدادی از کارشناسان تجهیزات پزشکی مراکز درمانی تحت عنوان "همیاران مدیریت تجهیزات پزشکی" قدردانی گردید.

در پایان سرکار خانم مهندس مهدیان مسئول واحد مهندسی پزشکی بیمارستان امام خمینی فلاورجان به عنوان چهره سال مهندسی پزشکی دانشگاه شناخته شد.