برگزاری نهمین کمیته بررسی گزارش‌های مشکلات کیفی و حوادث ناگوار تجهیزات پزشکی (MDR) در معاونت غذا و دارو

با توجه به طرح تفویض بررسی گزارش‌های مشکلات کیفی و حوادث ناگوار تجهیزات و ملزومات پزشکی (MDR) به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور؛ نهمین کمیته MDR دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در تاریخ 1402/09/09 در محل معاونت غذا و دارو با حضور مشاور اجرائی معاونت غذا و دارو، معاون درمان، مدیرتجهیزات پزشکی دانشگاه، مدیر امور آزمایشگاه‌ها و آزمایشگاه مرجع سلامت، مدیر پرستاری دانشگاه، کارشناس امور آزمایشگاه‌ها و آزمایشگاه مرجع سلامت برگزار گردید. در این کمیته ضمن برگزاری مراسم تقدیر و تجلیل از عضو اسبق کمیته MDR دانشگاه آقای دکتر مباشری زاده؛ 41 مورد از پرونده‌های ثبت شده مورد بررسی قرار گرفت و مصوبات جلسه مذکور به کمیته کشوری MDR ارسال خواهد شد. لازم به ذکر است پرونده مشکل کیفی ثبت شده توسط مرکز درمانی امین با حضور مسئول فنی محترم تجهیزات پزشکی و کارشناس مسئول بخش تصویر برداری آن مرکز مورد بررسی قرار گرفت و در خصوص مشکل کیفی مطروحه تصمیم‌گیری نهایی صورت پذیرفت.