برگزاری کلاس آموزشی آشنایی با تجهیزات پزشکی مصرفی گروه چشم پزشکی

با توجه به لزوم آشنایی بیشتر کارشناسان تجهیزات پزشکی مراکز درمانی با تجهیزات پزشکی مصرفی مورد استفاده در عملهای جراحی چشم؛  کلاس آموزش " آشنایی با تجهیزات پزشکی مصرفی گروه چشم پزشکی " در تاریخ 1402/06/04 به همت مدیریت نظارت و ارزیابی تجهیزات پزشکی در محل معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار گردید. در این جلسه که با حضور کارشناسان تجهیزات پزشکی شاغل در مراکز درمانی، دانشکده ها و ستاد دانشگاه علوم پزشکی تشکیل شد، مباحثی از جمله معرفی آناتومی و فیزیولوژی چشم، شناسایی عیوب انکساری چشم و سایر بیماری های چشمی، انواع عمل های جراحی چشم و تجهیزات پزشکی مصرفی آنها، آشنایی با ملزومات مصرفی حوزه چشم شامل لنزها، ابزار جراحی، چاقوی چشمی، محلول های ویترکتومی، ابزار جراحی پیوند قرنیه و ..... مطرح گردید.