برگزاری کلاس آموزشی آشنایی با دستگاه‌ها و ابزارهای جراحی کم تهاجمی و اندوویژن ویژه کارشناسان تجهیزات پزشکی مراکز درمانی

با توجه به پیشرفت تکنولوژی و لزوم خدمات‌رسانی بهتر به بیماران در مراکز درمانی کلاس آموزشی آشنایی با دستگاه‌ها و ابزارهای جراحی کم تهاجمی و اندوویژن ویژه کارشناسان تجهیزات پزشکی مراکزدرمانی در تاریخ 1403/06/21 به همت مدیریت تجهیزات پزشکی و مرکز مهارت‌های فناوری تجهیزات پزشکی در محل سالن  برگزار گردید. در این جلسه که با حضور کارشناسان تجهیزات پزشکی شاغل در مراکز درمانی دانشگاهی، خصوصی، خیریه، دانشکده‌ها و ستاد دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تشکیل شد مباحثی از جمله معرفی دستگاه‌ها و ابزارهای کم تهاجمی مختلف اندوویژن، کاربردهای مختلف دستگاه‌ها ، نحوه‌ی نگهداشت صحیح و ...  توسط مهندسین متخصص در حوزه زنان، ارولوژی، گوارش، گوش و حلق و بینی(ENT) و جراحی عمومی مطرح گردید.

مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه