تشکیل اولین جلسه شورای عالی سیاستگذاری تجهیزات پزشکی دانشگاه

اولین جلسه شورای عالی سیاستگذاری تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نظر به ابلاغیه شماره 21914/02/د مورخ 04/09/1402 ریاست محترم دانشگاه در خصوص شورای عالی سیاستگذاری تجهیزات پزشکی؛ در این جلسه که روز سه شنبه مورخ 03/07/1403 ضمن ارائه گزارش اهم فعالیت‌های مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه توسط دبیر شورا، نقطه نظرات راهبردی در زمینه ترسیم الگوی کلان حوزه تجهیزات پزشکی توسط ریاست محترم شورا مطرح و پس از بحث و تبادل نظر در زمینه برخی از سیاست‌های حائز اهمیت، مصوبات لازم اخذ گردید.

با تشکیل مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه با ساختار یکپارچه و متمرکز در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان؛ شورای عالی سیاستگذاری تجهیزات پزشکی دانشگاه با ریاست رئیس دانشگاه، دبیری مدیر تجهیزات پزشکی دانشگاه و عضویت دکتر مصلحی معاون توسعه مدیریت و منابع ، دکتر اعتباری معاون غذا و دارو، دکتر گله داری معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان، دکتر خوروش معاون درمان، دکتر معصومی معاون آموزشی،دکتر عسکری معاون تحقیقات و فناوری، دکتر ایرج رئیس دانشکده پزشکی، دکتر سلطانیان مشاور و مدیر دفتر رئیس دانشگاه، دکتر حسینی رئیس مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر چمران، دکتر رحیمی رئیس مرکز آموزشی درمانی آیت ا...کاشانی، مهندس کریمی مدیر مرکز آموزشی درمانی آیت ا... کاشانی تشکیل و به عنوان اتاق فکر این حوزه در زمینه ترسیم سیاست‌های کلان مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه عمل می‌نماید.