نشست تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی در حاشیه شانزدهمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی اصفهان برگزار گردید.

این نشست باحضور دکتر اعتباری معاون  غذا و دارو، دکترصادقیان سرپرست دفتر  ریاست سازمان غذا و دارو ، مهندس حمیدی رئیس  اداره تولید تجهیزات پزشکی (پرتو، تصویر و بیوالکتریک) اداره کل تجهیزات پزشکی،  مهندس علاءالدین رئیس اداره نظارت بر تامین، توزیع و مصرف اداره کل تجهیزات پزشکی، مهندس فرخی مدیر تجهیزات پزشکی دانشگاه، مهندس مسلمی رئیس انجمن متخصصین تجهیزات پزشکی کشور و کارشناسان اداره تولید معاونت غذا و دارو  روز پنج شنبه مورخ ۱۴۰۲/۱۱/۲۶ با تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی مستقر در منطقه تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد. در این نشست پیرامون مباحث حال حاضر حوزه تولید تجهیزات پزشکی بحث و تبادل نظر صورت پذیرفت.