انتصاب مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
جناب آقای دکتر مسعود سامی
عضو محترم هیات علمی دانشگاه
با سلام و احترام
نظر به تعهد و سوابق ارزنده جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان « مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی » این معاونت منصوب میگردید.
انتظار میرود با توجه به شرح وظایف زیر ضمن هماهنگی و تعامل موثر و مستمر با مسئولین، کارشناسان و صاحب نظران مجرب، ضمن اجرای سیاست های سازمان غذا و دارو نسبت به ارتقاء فرآیندهای موجود اقدام و دسترسی مناسب آحاد مردم جامعه به فرآورده های سلامت محور و ارتقاء کیفیت و حمایت از تولیدات داخل کشور را فراهم سازید. امید است با استعانت از خداوند متعال و رعایت جوانب شرعی و قانونی و استفاده بهینه از ظرفیت های منابع انسانی توانمند موفق و سربلند باشید.
1) شرکت در جلسات مدیران قطب کشوری و ارایه نظرات و پیشنهادات در خصوص ضوابط و دستورالعملهای ابلاغی
2) پیگیری جهت برگزاری منظم کمیته های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و اجرای مصوبات کمیته های مذکور
3) پیگیری جهت اجرای ضوابط، بخشنامه ها و دستورالعملهای ابلاغی از سازمان غذا و دارو
4) تایید ثبت منبع پرونده های غذایی و آشامیدنی در سامانه TTAC و ارسال به کمیته فنی و قانونی
5) تایید پروانه های بهداشتی ساخت فرآورده های غذایی و آشامیدنی و ارسال به کمیته فنی و قانونی
6) تعریف برنامه عملیاتی PMS و ثبت نتایج آن در سامانه Audit
7) صدور گواهی بهداشت صادرات فرآوردههای غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
8) صدور گواهی انطباق محصولات کشاورزی صادراتی
9) تعامل با سازمان جهاد کشاورزی به منظور اجرای طرح پایش سلامت 8 محصول کشاورزی
10) پیگیری ترخیص کالاهای استراتژیک از گمرک در اسرع وقت با توجه به دستورالعملهای ابلاغی
11) پیگیری سایر امور محوله طبق نظر مافوق
دکتر محمود اعتباری
معاون غذا وداروابلاغ دکتر سامی.pdf