رفتن به محتوای اصلی
x

تعامل بین‌بخشی و به‌روز رسانی ضوابط، ضامن سلامت سفره مردم است

مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به ضرورت تقویت تولید داخلی مواد اولیه در صنعت غذا، ایجاد بسته‌های حمایتی، تشویق به سرمایه‌گذاری در محصولات زیربنایی، کاهش فعالیت بازارهای موازی و ارتقای ضوابط تولیدی را از جمله اقدامات مؤثر در این حوزه دانست

مهندس مرجان هادیان در گفت‌وگو با ایفدانا تأکید کرد: ایجاد زیرساخت‌های مناسب، اعطای تسهیلات به سرمایه‌گذاران و تسهیل فرآیند صدور مجوزها با همکاری ارگان‌های ذی‌ربط می‌تواند زمینه جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی را فراهم کند. همچنین به‌کارگیری سیاست‌های تشویقی کارآمد، راه را برای توسعه تولید تجاری مواد اولیه غذایی هموار می‌سازد.

🔹وی با اشاره به اهمیت ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا سفره، گفت: هماهنگی مستمر میان دستگاه‌هایی نظیر دامپزشکی، جهاد کشاورزی، اداره کل نظارت بر ضوابط، معاونت غذا و دارو و معاونت بهداشتی نقش اساسی در کنترل زنجیره تولید و عرضه ایفا می‌کند.

🔸به گفته هادیان، در حوزه واردات، تسریع فرآیندهای ترخیص کالا از طریق تفویض اختیار به مسئولین فنی شرکت‌های واردکننده و استفاده از ظرفیت سامانه TTAC، موجب افزایش دقت و سرعت در صدور مجوز مصرف شده و امکان پایش بهتر کیفیت محصولات وارداتی را فراهم کرده است.