« مدارک مورد نیاز جهت صدور پروانه بهداشتی ساخت قراردادی « یا استفاده از ظرفیت خالی »
ردیف | عنوان مدرک | توضیحات |
1 | درخواست کتبی دارنده نام تجاری یا دارنده اجازه استفاده از نام تجاری(سفارش دهنده) | در سر برگ متعلق به سفارش دهنده |
2 | اصل آگهی تأسیس(روزنامه)وآخرین تغییرات هییت مدیره که در آن مدیران و صاحبان امضا و حدود اختیارات مشخص باشدیا تصویر برابر اصل شده آنها برای اشخاص حقوقی( سفارش دهنده) کد ده رقمی ثبت منبع به همراه تاریخ صدور برای کارخانه ها و یا کارگاه های تولیدی( سفارش دهنده ) |
اگر سفارش دهنده، تولیدکننده باشد ارائه کد ده رقمی ثبت منبع به همراه تاریخ صدور الزامی است. |
3 | اصل قرارداد دارای شماره و تاریخ بین سفارش دهنده و کارخانه/کارگاه تولید کننده یا فتوکپی برابر اصل شده قرارداد فوق ممهور به مهر و امضا مسئولین سلامت کالا(صاحبان امضا مجاز) و مسئول فنی / مسئولین فنی ناظر بر قرار داد (مسئول سلامت کالا=تولید کننده- سفارش دهنده – سفارش گیرنده) | در قرار داد باید این موارد لحاظ گردد:1- موضوع قرارداد 2– نام تجاری 3- نام فرآورده یا فرآورده های مورد سفارش 4- مدت قرارداد 5- نام مسئول فنی ناظر بر تولید (تبصره شماره 2 ذکر شده در زیر همین برگه ملاحظه شود.) 6- تقبل مسئولیت ایمین و سلامت فرآورده یا فرآورده ها جهت دریافت نمونه اینجا کلیک کنید |
4 | اصل یا تصویر برابر اصل تصدیق ثبت علامت (نام) تجاری به نام سفارش دهنده (یا اجازه استفاده از آن) این تصدیق باید موارد زیر را دارا باشد: 1- نام یا عدد به فارسی بعنوان علامت تجاری محصول به ثبت رسیده باشد(تصویر و شکل به تنهایی قابل قبول نیست). 2– دارای تاریخ اعتبار باشد. 3- طبقه و نام محصول مورد نظر در گواهی ثبت علامت تجاری قید شده باشد. | گواهی ثبت علامت تجاری/ اجازه استفاده از علامت تجاری، صادر شده توسط سازمان ثبت اسناد و املاک کشور (اداره ثبت علائم تجاری – اداره مالکیت معنوی) یا آگهی روزنامه رسمی |
5 | الف - در مواردی که نام فرآورده- مشخصات بسته بندی- اوزان مورد درخواست و فرمول ساخت(یا یکی از آنها) با پروانه ساخت متعلق به کارخانه/کارگاه سفارش گیرنده یکی نباشد فرم چهار برگی ساخت با تائید و مهر و امضا مسئول فنی ناظر بر تولید قراردادی (جهت دریافت فرم چهار برگی ساخت اینجا کلیک کنید) ب- در صورتی که نام فرآورده- مشخصات بسته بندی- اوزان مورد درخواست و فرمول ساخت با پروانه ساخت متعلق به کارخانه/کارگاه سفارش گیرنده یکی باشد فرم نظریه کارشناسی به صورت خام به مدارک اضافه شود (جهت دریافت فرم نظریه کارشناسی کلیک نمایید) | |
6 | تصویر پروانه بهداشتی ساخت متعلق به کارخانه/کارگاه سفارش گیرنده | پروانه ساخت معتبر همان فرآورده و یا محصول مشابه آن |
7 | داشتن امتیازPPRPS برابر حداقل 150 برای کارخانه و 75 برای کارگاه تولیدی برابر مقررات مربوطه | تایید توسط کارشناس/کارشناسان معاونت غذا و دارو یا شبکه های بهداشت ودرمان شهرستان مربوطه |
8 | طرح برچسب | علاوه بر رعایت ضوابط و مقررات مربوطه نام و آدرس واحد تولیدی و جمله بنا به سفارش ........................ تولید شده در ................................. بر روی بسته بندی ذکر شود. |
9 | دریافت GTIN از مرکز شماره گذاری کالا و خدمات ایران | تا اطلاع ثانوی نیازی نمی باشد. |
10 | ارائه مدارک و مستندات بین المللی مربوطه | در صورتی که فرآورده فاقد مقررات ملی بوده و یا براساس تحقیقات فرموله شده باشد. |
11 | ارائه برگه پرداخت مبلغ مربوطه حاوی شماره پیگیری و تاریخ واریز مبلغ صدور پروانه از طریق سامانه TTAC | "ورود مدیرعامل به سامانه TTAC و انتخاب گزینه مدیریت پروانه ها- انتخاب گزینه ورود با استفاده از نام کاربری و رمز مربوطه- انتخاب گزینه درگاه پرداخت الکترونیک"
|
12 | تعهد نامه مربوط به پروانه بهداشتی ساخت( قراردادی) | جهت دریافت اینجا کلیک کنید |
13 | تعهد نامه طرح برچسب | جهت دریافت اینجا کلیک کنید |
14 | ارائه تسویه حساب مالی از امور مالی معاونت غذا و دارو |
« ادامه مدارک مورد نیاز جهت صدور پروانه بهداشتی ساخت قراردادی « یا استفاده از ظرفیت خالی »
تبصره (1) تولید قرار دادی فرآیندی است که در آن فرآورده ای به سفارش شخص حقیقی یا حقوقی دارای علامت تجاری معتبر به نام خود یا اجازه استفاده از آن،با عقد قرارداد معتبر در واحد تولیدی دارای ضوابط و شرایط لازم (با تائید اداره کل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی یا واحدهای تابعه ناظر برکارخانه /کارگاه تولیدی)
تولید می شود..
تبصره (2) در صورتیکه مسئول فنی معرفی شده به غیر از مسئول فنی کارخانه/کارگاه تولید کننده یا دارنده علامت تجاری باشد باید متقاضی نسبت به معرفی مسئول فنی ناظر بر تولید واجد شرایط و ارائه مدارک طبق دستورالعمل مربوطه جهت صدور پروانه مسئول فنی معرفی شده اقدام نماید.
تبصره (3)دارنده علامت تجاری یا دارنده اجازه استفاده از علامت تجاری،که به طور کلی دارنده علامت تجاری عنوان می گردد،کارخانه/کارگاه تولید کننده، شخص حقوقی داخلی می باشد که دارای گواهی ثبت علامت تجاری معتبر برای فرآورده درخواستی و یا دارای اجازه استفاده از علامت تجاری معتبر بوده و درخواست تولید فرآورده خوراکی، آشامیدنی درکارخانه /کارگاه تولیدی را دارد.
د - تولید فرآورده های خوراکی، آشامیدنی در واحدهای تولیدی مجاز دارای پروانه بهداشتی ساخت، به سفارش سازمان های دولتی و خصوصی و تشکل های خدماتی(اعم از هتل ها و رستوران های زنجیره ای) و اصناف که صرفاً به منظور استفاده در زیرمجموعه خود و بدون حق فروش و توزیع را داشته باشند. و فاقد نام تجاری می باشند با رعایت موارد زیر قابل انجام است:
- ارائه تعهد توسط سفارش دهنده- سفارش گیرنده و مسئول فنی واحد تولیدی مبنی بر عدم عرضه و فروش این دسته از فر آورده ها در سطح بازار داخلی، در متن تعهد باید قید گردد که مسئولیت احتمالی فرآورده های مذکور در سطح بازار، تحت هر شرایطی به عهده سفارش دهنده- سفارش گیرنده و مسئول فنی واحد تولیدی خواهد بود و عواقب متوجه ایشان می باشد.
- ذکر علامت تجاری مورد تقاضا در متن قرار داد و تقبل مسئولیت های ناشی از استفاده از علامت تجاری(نام سازمان دولتی، تشکل خدماتی و یا صنف متقاضی) توسط سفارش دهنده
- درج عبارت غیر قابل فر وش و عرضه بر روی بسته بندی فرآورده یا فرآورده هایمورد تقاضا
- در طرح برچسب علاوه بر رعایت ضوابط و مقررات مربوطه نام و آدرس واحد تولیدی و جمله بنا به سفارش ........... تولید شده در ................. بر روی بسته بندی ذکر شود.
- کارخانه تولیدکننده حق واگذاری تولید به غیر را ندارد.
- پروانه بهداشتی ساخت (قراردادی)در دانشگاهی صادر میشود که کارخانه تولیدی تحت نظارت آن قرار دارد.
- لازم است کلیه موارد به صورت تایپ شده تحویل معاونت غذا و دارو گردد.