رفتن به محتوای اصلی
x

دستورالعمل هاي مربوط به مواد خوراكي و آشاميدني

1. دستورالعمل یکسان سازی عناوین پروانه بهره برداری و ساخت در فرآورده های کشاورزی

2. دستورالعمل یکسان سازی عناوین پروانه بهره برداری و ساخت در فرآورده های بسته بندی

3. دستورالعمل یکسان سازی عناوین پروانه بهره برداری و ساخت در فرآورده های آردی

4. دستورالعمل یکسان سازی عناوین پروانه بهره برداری و ساخت در فرآورده های لبنی

5. دستورالعمل یکسان سازی عناوین پروانه بهره برداری و ساخت در فرآورده های گوشتی

6. دستورالعمل یکسان سازی عناوین پروانه بهره برداری و ساخت در فرآورده های نوشیدنی

7. دستورالعمل یکسان سازی عناوین پروانه بهره برداری و ساخت در فرآورده های شیرینی و شكلات

8. دستورالعمل اجرائی اعطای نشان ایمنی و سلامت

9. دستورالعمل و ضابطه فنی و بهداشتی کارگاههای تولید وبسته بندی فرآورده های غذایی مشمول شناسه نظارت کارگاهی

10. دستورالعمل اجزایی غذاهای فراسودمند و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی وآشامیدنی

11. بخشنامه صدورکد شناسه نانوایی

12. حداقل ضوابط برچسب گذاری مواد غذایی ومکملهای رژیمی -غذایی و ورزشی(بازنگری سال 92)

13. دستورالعمل نحوه برچسب گذاری محصولات وارداتی فرآیند شده غذایی ،آشامیدنی ومکملهای غذایی  

14. ضوابط برچسب گذاری مواد غذایی مجاز به درج عبارات "باترانس کم "و "بدون ترانس "

15. دستورالعمل هاي جديد استفاده از ظروف يكبار مصرف

16. گواهینامه های تضمین کیفیت و ایمنی

17. ضوابط و مقررات مربوط به غني سازي مواد خوراكي و شاميدني

18. شرايط استفاده از ظروف پلي اتيلن ترفنالات براي بسته بندي آبليمو و عرقيات گياهي

19. طرح برچسب نوشابه هاي انرژي زا

20. حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات

21-دستورالعمل اجرائی نحوه بررسی طعم دهنده هاجهت صدورپروانه های بهداشتی ساخت و ورود