دکترالهام جهانمرد
مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو
رشته تحصیلی: دکتری تخصصی علوم و صنایع غذایی
شماره تماس : 03137924900
پست الكترونيك: .
وظايف و مسئوليتهاي مدیر آزمایشگاه:
- نظارت، تأیید و ارسال نتایج آزمون های انجام شده به درخواست مراجع ذیربط
- سرپرستی و نظارت بر کلیه امور فنی و اجرایی آزمایشگاه
- راه اندازی و توسعه روش های آزمون مورد نیاز آزمایشگاه
- نظارت و بازرسی از آزمایشگاه های کنترل کیفیت کارخانجات صنایع غذایی و بهداشتی
- نظارت و بازرسی از آزمایشگاه های همکار و مجاز در سطح استان
- عضو کمیته فنی قانونی صدور پروانه های بهداشتی واحدهای تحت پوشش معاونت غذا و دارو
- شرکت در جلسات و کمیته های مرتبط با مدیریت آزمایشگاه
- برنامه ریزی و ارتقا پرسنل جهت نیل به اهداف کیفیت آزمایشگاه
- هماهنگی با سازمان های مرجع سلامت، سازمان های نظارتی و بهداشتی و مراجع قضایی
- اجرای فرآیندهای مرتبط با برنامه عملیاتی، ارزیابی عملکرد و طرح های ملی کشوری
آزمايشگاه کنترل مواد غذايي و محصولات آرايشي و بهداشتي معاونت غذا و دارو استان اصفهان مرجع قانونی در زمینه انجام آزمونهای شیمیایی و فیزیکی و میکربی و سم شناسی بر روی انواع محصولات غذایی آرایشی و بهداشتی بر اساس استانداردهای ملی ایران ،دستورالعملها و بخشنامه های وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو ،پروانه ساخت محصول و مراجع بین المللی از قبیل FCC وUSP،در حال فعالیت میباشد. این آزمایشگاه قابليت اطمينان به نتايج و رديابي دادههاي آزمونرااز طريق ارائه خدمات آزمايشگاهي با کيفيت و به كارگيري رويههاي حرفهاي مناسب و روشهاي استاندارد ملي و بينالمللي و بر اساس الزامات استاندارد بينالمللي ISO/IEC 17025:2005را به مشتريان خود نشان ميدهد.
آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی این معاونت دارای نیروی های متخصص کارشناسی و کارشناسی ارشد و Ph.Dدر رشته های میکروبیولوژی،صنایع غذایی،شیمی،پلیمر، ٰشیمی تجزیه،سم شناسی ،علوم تغذیه ،زیست شناسی و شیمی آلی ،که در طرحهای اجرایی ،آزمایشگاهی و تحقیقاتی مستقل یا مشترک با مراکز دانشگاهی و پژوهشی شرکت نموده اند ،میباشند.
بخشهای مختلف آزمایشگاه کنترل مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی این معاونت در چهار بخش اصلی شیمی مواد غذایی، میکروبیولوژی ، سم شناسی و آرایشی و بهداشتی بوده و اهم فعالیتهای انجام شده در این بخشها به شرح زیر میباشد:
- دریافت و پذیرش نمونه ، انجام آزمون و ارسال نتایج.
- آموزش مسئولین فنی واحدهای تولیدی.
- بازدید و ارزیابی از آزمایشگاههای همکار و مجاز.
- بازدید ، تایید و کنترل آزمایشگاههای واحدهای تولیدی
- نظارت بر آزمایشگاههای صنایع تولیدی استان (کنترلو رتبهبندی)
- برگزاری دورههای آموزشی برای کارشناسان (استانی و کشوری)
- تهیه و تدوین فرایندهای ارتقای كیفیت و برنامهاستراتژیك آزمایشگاه
- تدوین دستورالعملهای كاری(SOP) روشهای كنترل وضوابط مربوط به كلیه فرآوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی
- رعایت الزامات فنی و مدیریتی استاندارد بینالمللیآزمایشگاهیISO/IEC 17025
- همکاری در اجرای طرحهای تحقیقاتی و تدوین مقالاتعلمی
- همکاری با «مركز تحقیقات سلامت مواد غذایی وآشامیدنی» مستقر در معاونت غذا و دارو
- كنترل كیفیت مواد اولیه و فرآوردههای خوراكی،آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تولید داخل كشور و وارداتی به كشور
امید است با همت و تلاش کلیه پرسنل آزمایشگاه و نیز سایر واحدهای معاونت غذا و دارو شاهد ارتقا سلامت آحاد جامعه مردم کشور سرافرازمان باشیم.