آئين نامه ها، ضوابط، بخشنامه ها و دستورالعمل ها دستورالعمل نحوه ی اطلاع رسانی امور پزشکی و تبلیغات و انتشار آگهی های دارویی، مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی، بهداشتیبخشنامه نحوه استعلام IRC های صادره از سامانه TTAC حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تولید ماده اولیه و ظروف نچسب با استفاده از PTFE جهت تهیه و پخت مواد خوردنی و آشامیدنیدستورالعمل صدور پروانه مسئول فنی شرکتهای متقاضی تولید قراردادیبخشنامه راهنمای ثبت فرآورده جدید در TTAC در حوزه آرایشی و بهداشتیبخشنامه "دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی و صدور/ تمدید و اصلاح انواع پروانه های ساخت کارخانه/کارگاه"دستورالعمل محصولات غذایی تراریختهدستورالعمل صادرات فرآوردههای شیلاتی صادراتی به اتحادیه اقتصادی اوراسیادستورالعمل ارزیابی و درجه بندی کارخانجات تولیدکننده محصولات آرایشی و بهداشتی (PRP)کلیه پرداخت های تعرفه ماده 24 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت بصورت الکترونیکی در سامانه تی تک راهنمای ثبت درخواست پروانه فرآورده آرایشی و بهداشتیضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ساندویچ های سرد آماده مصرف- دستورالعمل اجرایی فرایند بررسی و صدور، تمدید و لغو مجوزهای بهداشتی برای موجودات زنده تغییر ژنتیکی یافته و فرآورده های غذایی مرتبط با آنها / (پیوست ها)- راهنمای سامانه ثبت اشخاص حقیقی و حقوقی (مربوط به ضدعفونی کننده ها)- نحوه درخواست پروانه های بهداشتی ثبت منبع (تاسیس وبهره برداری)- ثبت اطلاعات مراکز نگهداری،توزیع و پخش مواد اولیه و فرآوده های غذایی و آشامیدنی- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تولید انواع سوسیس و کالباس حرارت دیده (شناسه بهداشتی کارگاهی)- بخشنامه های برچسب گذاری محصولات تراریخته- بخشنامه ضوابط محصولات پلیمری- دستورالعمل ارسال گزارشات سه ماهه ارزیابی و عملکرد معاونت های سراسر کشور ( فایل اکسل )- پایش و پالایش برچسب گذاری ( فرم پذیرش مسئولیت / فایل اکسل)- دستورالعمل اجرايي نحوه صدور، اصلاح و تمديد پروانه هاي بهداشتي جهت شركت نگهداري، پخش و توزيع فرآورده هاي غذايي، آرايشي و بهداشتي- دستور العمل اجرايي "نحوه بررسي و افزايش زمان ماندگاري مواد اوليه غذايي و آرايشي و بهداشتي" (بازنگري دوم)- دستورالعمل اجرايي "نحوه صدور، اصلاح و تمديد پروانه هاي بهداشتي انبارهاي نگهداري مواد و فرآورده هاي غذايي و آشامیدنی" - حداقل ضوابط فني و بهداشتي "انبارهاي نگهداري مواد و فرآورده هاي غذايي، آرايشي و بهداشتي" (بازنگري اول)- دستورالعمل اجرايي "نحوه صدور، اصلاح و تمديد پروانه هاي بهداشتي جهت شركت نگهداري، پخش و توزيع فرآورده هاي غذايي، آرايشي و بهداشتي"- دستورالعمل اجرايي "نحوه صدور، اصلاح و تمديد پروانه تاسيس و بهره برداري واحدهاي كيترينگ"- حداقل ضوابط فني و بهداشتي "واحدهاي كيترينگ"- دستورالعمل نحوه صدور پروانه بهداشتی بسته بندی بالک فرآورده های آرایشی وبهداشتی- آخرین چارت مسئولین فنی ، شرکتهای آرایشی و بهداشتی - پخش - وارد کننده - انبارها و کترینگ (1401/3/24)- دستورالعملهای مربوط به اداره آرایشی وبهداشتی- دستورالعملهای مربوط به موادخوراکی وآشامیدنی- دستورالعمل ساخت و ورود مواد غذایی ، مکملهای داروئی و غذايي- آئين نامه اجرائي ماده 8و9- آئين نامه هاي اجرايي ماده 7 قانون مواد خوراكي آشاميدني- بخشنامه هاي جديد (89/4/17)- كنترل برچسب محصولات مشمول قانون مواد غذايي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي- دستورالعمل نحوه صدور پروانه صلاحیت مسئول فنی- دستورالعمل نحوه صدور پروانه ساخت با چند نام تجاری- دستورالعمل نحوه درخواست تغییرنام تجاری در متن پروانه ساخت- دستورالعمل نحوه درخواست تغییر فرمولاسیون پروانه ساخت وزارت بهداشت- دستورالعمل نحوه تغییر/افزایش /اصلاح اوزان- دستورالعمل نحوه درخواست تغییر نام/ آدرس کارخانه مندرج در متن پروانه ساخت- دستورالعمل نحوه صدورپروانه ساخت- دستورالعمل اصلاح پروانه بهره برداری- دستورالعمل نحوه بررسی ،صدورپروانه بهره برداری- دستورالعمل نحوه استعفای مسئول فنی- دستورالعمل درج نشانگر تغذيه اي- راهنماي درج نشانگرتغذيه اي- راهنمای صدور گواهی بهداشت- ضوابط و معیارهای استقرارکارخانجات تولید و بسته بندی و اماکن دامی