- بهبوددهنده
- پایش محصولات کشاورزی
- حداقل ضوابط فني و بهداشتي تأسيس وبهره برداري واحدهاي توليدوبسته بندي صنايع غذايي
- آشنایی با سم استامی پراید و اندازه گیری
- مدیریت ریسک
- باسیلوس سرئوس
- فلزات سنگین
- مقاومت میکروبی/مقاومت آنتی بیوتیکی
- روغن
- منلبع آزمون شیرینی، شکلات و فرآورده های قنادی
- مشاغل خانگی
- بروشور علمی - آموزشی مربوط به واکسن آنفلوانزا
- آموزش آشنایی با دستورالعمل رتبه بندی واحدهای تولید کننده مواد غذایی و آشامیدنی کارخانه کارگاه
- ضوابط فنی و بهداشتی لبنی
- مطالب آموزشی مرتبط با روز جهانی مبارزه با سو مصرف و قاچاق مواد مخدر
- پیشگیری از مصرف مشروبات الکلی
- پیام های آموزشی اداره نظارت بر داروهای طبیعی، سنتی و مکمل
- فایل آموزشی شیر خشکهای رژیمی و غذای ویژه- آلرژی به پروتئین شیر گاو
- فایل آموزشی شیر خشکهای رژیمی و غذای ویژه- مشکلات گوارشی
- فایل آموزشی شیر خشکهای رژیمی و غذای ویژه- نوزادان نارس و کم وزن
- مصرف صحیح داروها در ایام روزه داری ماه مبارک رمضان
- محتوای آموزشی نوروز 1402
- ضوابط فنی و بهداشتی تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده شیر و فرآورده های لبنی
- دستورالعمل اجرایی نحوه تشخیص و رسیدگی به تخلفات و جرایم واحدهای تولید و نگهداری فرآورده های غذایی و آشامیدنی
- فرآیند پرتودهی مواد غذایی
- خصوصیات فیزیکوشیمیایی عسل و بررسی تقلبات آن
- دستورالعمل ثبت و رسیدگی به شکایات فرآورده های غذایی و آشامیدنی
- اندازه گیری ناتامایسین در لبنیات به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
- دستورالعمل نحوه صدور پروانه های ساخت، بهره برداری و صلاحیت مسئول فنی
- افزودنی های خوراکی
- رنگ در مواد غذایی
- دوره آموزشی مبانی ایزو17025-2017
- مطلب آموزشی درخصوص نیترات
- مطلب آموزشی درخصوص شپش سر
- دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی و صدور/تمدید و اصلاح انواع پروانه های ساخت کارخانه/کارگاه
- آموزش قضایی
- ارسال مطلب آموزشی توصیه های خود مراقبتی در صورت ابتلا به بیماری کووید-19
- پیام آموزشی به مناسبت روز ملی مبارزه با بیماری های مشترک انسان و حیوان
- هشدارها ، احتیاط مصرف و سمیت های ناشی از مصرف شوینده ها و ضد عفونی کننده ها
- ایمنی در آزمایشگاه
- تجویز و مصرف منطقی دارو (2)
- تجویز و مصرف منطقی دارو (1)
- تغذیه در دوران واکسیناسیون برعلیه ویروس کرونا
- پیام های دوازدهمین بسیج ملی تغذیه 1400
- رعایت_اصول_ارگونومی_در_محیط_کار
- مشکلات اسکلتی-عضلانی
- آموزش پنیر
- استانداردهای خدمات سلامت در داروخانه های ایران
- چگونگی بهره برداری از سامانه TTAC به منظور نحوه شناسایی اقلام مجاز آرایشی و بهداشتی وارداتی
- غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک